lauantai 30. marraskuuta 2013

Särkät Volley voitti Seinäjoen Kuutoset

Naarden on Särkät Volleyn ykköspyssy

Särkät Volley voitti Merenojan salissa Seinäjoen Kuutoset numeroin 3-1 (22-25, 25-21, 25-20,25-16). Särkät Volley aloitti kuusikolla passari Mäkinen, Keskisipilä, Kaattari, Gramit, Naarden ja Peltokangas. Vieraat aloittiva vahvasti ja kotijoukkue pääsi tasoittamaan erän tilanteeksi 6-6. Kotijoukkue teki erän aikana kahdeksan syöttövirhettä eli antoi vastustajalle kahdeksan lahjapistettä. Sitä huolimatta kotijoukkue tasoitti erän tilanteeksi 18-18, mutta sen jälkeen vieraat vievät erän kotijoukkueen tumpeloin seurauksena. Ensimmäisessä erässä loistivat kotijoukkueen Naarden 9 pistettä ja Gramit kuusi pistettä sekä Kaattari viisi pistettä. Valitettavasti vastaanotto tuotti vaikeuksia ja syttövirheet tuli liikaa.

Toisessa erässä kotijoukkue hieman ryhdistäytyi johtaen erää jo numeroin 12-5 ja 18-11, mutta sen jälkeen vastaanotto tuotti vaikeuksia vieraat kavensivat tilanteeksi 21-19 jolloin kotijoukkue otti aikalisän. Vieraat ottivat aikalisän tilanteessa 23-19 ja kavensivät tilanteeksi 23-21. Kotijoukkue puristi voiton Naardenin ja Gramitin hyvällä panoksella. Naardemin, Gramitin ja Kaattarin saldo oli kullakin neljä pistettä, Siika-aholla kolme ja Keskisipilä kaksi pistettä. Kotijoukkueen peli oli ailahtelevaa, jollaiseen ei huomenna ole varaa, kun vastassa on Vaasan Kiisto.

Kolmannessa erässä kotijoukkue johti 7-4 jolloin vieraat otti ensimmäisen aikalisän. Kotijoukkue jarkoi vahvasti johtaen 17-12. Vieraat kavensivat tilanteeksi 19-17. Kotijoukkue lisäämään johtoaan numeroin 22-17 jollin vieraat käyttivät toisen aikalisänsä. Kotijoukkueen tumpeloinnin seurauksena vieraat kavensivat tilanteeksi 22-19. Kotijoukkue ryhdistäytyi ja vei erän numeroin 25-20. Jälleen Naarden ja Gramit, Kaattari ja Siika-aho olivat kotijoukkueen parhaimistoa. Naardenin saldo tässä erässä viisi pistettä, Gramitin neljä pistettä, Kaattarin neljä pistettä ja Siika-ahon neljä pistettä. Keskisipilä ratkaisi kahdesti pisteen arvoisesti. Tässäkin erässä kotijoukkue lahjoitti vieraille viisi pistettä epäonnistuneilla syötöillään.

Neljännessä erässä kotijoukkue hallitsi ottelua mielin määrin. Kotijoukkue repäisi 11-3 johdon ja hallitsi erää selkeästi numeron 20-10. Erän lopussa pallotytöt ja -pojat sotkivat peliä ja lahjoittivat vieraille kaksi pistettä. Tähän ei huomenna ole varaa. Naardenin saldo oli tässä erässä neljä pistettä ja Gramitin kolme pistettä. Keskisipilän vaikeat syötöt toivat kolme pistettä ja Keskisipilä sai myös yhden torjuntapisteen. Erä päättyi kotijoukkueelle numeroin 25-16. Huomenna on sarjan kärkikamppailu Vaasan Kiistoa vastaan ja silloin ei ole varaa tällaiseen tumpelointiin kuin tänä päivänä. Kotijoukkueen parhaaksi pelaajaksi raati valitsi Tero Roukalan.  Raadin valinnasta voidaan olla monta mieltä.

Toisessa ottelussa Napa voitti vieraissa PuWon numeroin 0-3.

Sarja tilanne on seuraava

JHT voitti sarjaa johtavan S-Kiekon

JHT:n joukkue ennen kriisiä

JHT Kalajoen pelaajia irtisanottu ja irtisanoutunut

JHT:n kannattajat ovat tyrmistyksellä seuranneet viime aikaista kehitystä JHT:ssä. Kaksi jääkiekkoidolia erotettiin ja neljä muuta pelaajaa lähti joukkueesta. JHT nosti joukkueeseensa junioreita lisää ja joukkueen muut pelajaa ryhdistäytyivät kunnolla ja kaatoivat kymmenen tappiollisen pelin jälkeen sarjajohtaja S-Kiekon. Tätä voidaan pitää etukäteen uskomattomana asiana, mutta joukkue päätti näyttää mihin sen kyvyt riittävät. Peteris Pujats oli mukana kotijoukkueen kaikissa maaleissa. Kotijoukkueen maalivahti Mika Kokko torjui 45 kertaan kun S-Kiekon maalivahti torjui vain 30 kertaa.