torstai 14. toukokuuta 2009

Kalajoen Pallo avasi kautensa tasapelillä

Miika Heikkilä teki Kalajoen Pallon maalin kauden avausottelussa.

Kalajoen Pallo avasi kautensa IV-divisioonassa pelaamalla 1-1 (1-0. 0-1) tasapelin NoStarsin kanssa. Heti ottelun alussa kotijoukkueen Matias Mustikkaniemi loukkasi jalkasi ja kentälle kärkipelaajaksi siirtyi jääkiekkopuolelta paremmin tunnettu Janne Myllymäki. Kalajoen Pallon maalin laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta 17 minuutin kohdalla Miikka Heikkilä Matti Mäkitalon syötöstä maalin oikeaan alakulmaan. Kalajoen Pallo pelasi ensimmäisen puoliajan myötätuuleen ja hallitsi hienokseltaan ensimmäistä puoliaikaa. Saku-Petteri Uunila laukoi kulmapotkusta pallon suoraan ylärimaan. Myös vierailla oli pari vaarallista maalintekopaikkaa, mutta maalivahti Tomi Tirri torjui varmasti kaikki lähentely-yritykset.
Toisella puoliajalla vieraat pääsivät pelaamaan myötätuuleen ja tasoittivat pelin 1-1:een. Kalajoen Pallo vaihtoi 75 minuutin kohdalla kentälle Tomi Reinikaisen ja Jaarli Järvisen. Kentältä pois tulivat Janne Myllymäki ja Saku-Petteri Uunila. Kalajoen Pallon pelaajista Antti Roslander ja Miikka Heikkilä saivat varoituksen. Kokonaisuutena ottaen Kalajoen Pallon peli oli hyvää ja varmaa pelaamista lukuunottamatta NoStarsin maalin johtanuttta tilannetta. NoStars sai Kalajoen Pallon pelaajien omista virheistä maalintekopaikan, josta ei voinut erehtyä. Ottelun loppunminuuteilla Tomi Gronoffin kova veto oli yllättää NoStarsin maalivahdin. Tasapeli vastaa hyvin ottelun luonnetta.
Kalajoen Pallon joukkueessa pelaavat seuraavat pelaajat: 2 Janne Myllymäki, 4 Antti Roslander, 6 Miikka Heikkilä, 7 Tomi Reinikainen, 8 Esa Alatalo, 10 Jyrki Lassila, 11 Sami Mölsä, 13 Saku-Petteri Uunila, 15 Matti Mäkitalo, 19 Juha-Pekka Salmi, 20 Tomi Gronoff, 22 Jaarli Järvinen, 25 Matias Mustikkaniemi, 26 Jouni Polet, 27 Tomi Tirri, 30 Sami Vaappo, 78 Mikko Laitala, 300 Janne Hietala.