tiistai 18. elokuuta 2009

Erika Nevanperä voitti kaksi SM-kultaa

Kalajoen Junkkareiden Erika Nevanperä voitti yleisurheilun 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Harjavallassa 14-vuotiaiden 100 metrin juoksun ajalla 12,78. Toiseksi sijoittui Tampereen Pyrinnön Sara-Leena Kamppuri ajalla 12,85. Alkuerässä Nevanperä oli kolmas ajalla 12,83, mutta loppukilpailussa hän paransi selkeästi esitystään.
Erika Nevaperä voitti toisen SM-kultansa 200 metrin aidoissa ajalla 29,13. Kisoissa oli mahdollisuus osallistua vain kahteen lajiin, mikä rajoitti Erika Nevanperän mahdollisuuksia voittaa useampia Suomen mestaruuksia.
Poikien 14-vuotiaiden 200 metrin aidoissa Kalajoen Junkkareiden Petteri Niemelä oli alkuerässä 13. ajalla 32,45. Tyttöjen 14-vuotiaiden sarjassa 200 metrin aidoissa Kalajoen Junkkareiden Ida Väyrynen sijoittui alkuerässä sijalle 13. ajalla 33,25. Poikien 14-vuotiaiden sarjassa Joni Jaakola oli keihäänheitossa 21. tuloksella 38,34. 14-vuotiaiden tyttöjen 300 metrin juoksussa Johanna Juhola oli alkuerässään neljäs tuloksella 45,09 ja kokonaiskilpailuissa sijoitus oli 18.