lauantai 8. joulukuuta 2012

JHT aloitti Suomi-sarjan voitolla

JHT:n valmentaja Risto Liikka

JHT matkusti Suomi-sarjan avausotteluun Seinäjoelle S-Kiekon vieraaksi ja voitti alkuvaikeuksien jälkeen ottelun numeroin 3-5( 3-0, 0-2, 0-3). S-Kiekko aloitti räväkästi ottelun ja johti ensimmäisen erän jälkeen 3-0. Ensimmäisessä erässä S-Kiekko painosti ja torjunnat olivat JHT:n Mika Kokko 15 kertaa ja S-Kiekon Eemeli Sivonen 12 kertaa.

Toiseen erään luisteli taisteleva JHT. Reilussa kahdessa minuutissa JHT kavensi tilanteeksi 3-2. Ensin Akira Tagawa pisti kiekon pömpeliin Tomi Gronoffin ja Lauri Laakon saadessa syöttöpisteet ja heti perään pitkältä sairaslomalta palannut Kai Yli-Untinen laukoi Henri Mustosen ja Timo Seikkulan avustuksella kiekon maalin perukoille. Toisessa erässä ote siirtyi JHT:lle.

Kolmannessa erässä Tomi Gronoff tasoitti pelin Lauri Laakon syötöstä. Ylivoimalla Lauri Laakko siirsi JHT:n 3-4 johtoon Henri Mustosen ja Sami Markkasen saadessa syöttöpisteet. Kolmannessa erässä JHT jäähyuli runsaasti ja S-Kiekko painoi päälle rajusti. JHT:n maalivahti Mika Kokko piti joukkuetta pystyssä torjumalla erässä peräti 27 laukausta. Hetken aikaa kolmannessa erässä pelattiin tasakentällisin ja silloin JHT Akira Agawa oli jälleen asialla ja laukoi ottelun voittomaalin. Syöttäjiksi merkittiin Tomi Gronoff ja Lauri Laakko. JHT:n maalivahti Mika Kokon torjuntaprosentti oli 94,83 ja hän torjui ottelussa 55 kertaa. Lauri Laakon saldo oli 1+3, Tomi Gronoffin 1+2, Kai Yli-Untisen 1+0, Akira Tagawan 2+0, Henri Mustosen 0+2 , Sami Markkasen 0+1 ja Timo Seikkula 1+0. S-Kiekon maaliavahti Eemeli Sivonen torjui ottelussa vain 30 kertaa. Hieno alku JHT:ltä Suomi-sarjaan. Huomenna on vastassa Red Ducks Vaasassa.

Ensimmäisellä kierroksella Suomi-sarjassa ei suurempia yllätyksiä saatu aikaan.