sunnuntai 20. lokakuuta 2013

JHT:lle kotitappio

Bewe TuusKin pelaajat kyselevät miksi maalia ei hyväksytty. Kysymys oli maalivahdin häirinnästä.

JHT jatkoi tappioputkeaan kotona hävittyään tiukan väännön Bewe TuusKille numeroin 2-3 (1-2, 0-0, 1-1).. Bewe Tuuskilla oli nyt kolmas peli tämän viikonlopun aikana, mutta se ei pahemmin näkynyt pelisuorituksissa. Ehkä potkua peliin antoi voitto Raahe-Kiekosta 0-5 numeroin ja voitto RoKista lauantaina jatkoajalla numeroin 1-2. BeweTuuski sai ensimmäisen maalin entisen JHT pelaajan Tapani Nikkilän syöttäessä Reko Riihiselle, joka ruuhkan takaa sivalsi kiekon maalivahti Mika Kokon elän taakse. Kotijoukkueen puolustus ei pystynyt siivoaamaan maalinsa edustaa riittävän tehokkaasti eikä puolustus pystynyt siivoamaan kiekkoa pois omalta alueeltaan.
Kotijoukkueella oli lukusia maalintekopaikkoja, mutta ne jäivät epäonnistuneiksi yrityksiksi. Ensimmäisen erän puolivälissä Tomi Gronoff onnistui kuitenkin maalinteossa Tomi Stylimanin syötöstä. Ensimmäisen erän lopussa vierasjoukkue pääsi pelaamaan viidella kolmea vastaan, mutta ei saanut tulosta. Pelatessaan viidellä neljää vastaaan Bewe Tuuski onnistui maalinteossa ja siirtyi näin ensimmäisen erän lopulla ylivoimalla 1-2 johtoon.
Toinen erä oli tasaista vääntöä, mutta kumpikaan joukkue ei saanut lisämaaleja. JHT ei onnistunut tasoittamaan peliä ylivoimalla. Kotijoukkueen peli ylivoimalla ei ollut parasta mahdollista ylivoimaa. JHT hyökkäsi kuitenkin aktiivisesti ja jopa liiankin aktiivisesti, koska pelaajat ryntäsivät liian innokkaasti kentälle, josta tuli kotijoukkueelle joukkurangaistus, jonka kärsi Tino Siipola. Jälleen BeweTuuski pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan, kun Timo Seikkulalle tuomittiin jäähy kampituksesta. Bewe Tuuski ei kuitenkaan kyennyt lisäämään johtoaan.
Kolmannen erän alussa odotettiin kotijoukkueen tasoitusta, mutta sitä ei saatu aikaan. Sen sijaan kotijoukkueen puolustus ei toiminut riittävän tehokkaasti ja vieraat pääsivät laukomaan liiankin helposti ja Teemu Sainomaan kuti upposi Mika Kokon vartiomaan maaliin. Näin Bewe Tuuski siirtyi 1-3 johtoon. JHT otti aikalisän ja sen jälkeen JHT:n peliin tuli enemmän yritystä, mutta valitettavasti maalia ei saatu aikaan. Vasta erän lopulla JHT:n Matti Kivisilta iski kavennusmaalin Tomi Gronoffin syötöstä. Bewe Tuuski otti aikalisän. JHT painoi erän lopun kuudella viittä vastaan, mutta toivottua tulosta ei saatu aikaan. Näin JHT:n niukat tappiot jatkuvat.

JHT
-
Bewe TuusKi
2-3

05:59 0-1 Bewe TuusKi RIIHINEN REKO (NIKKILÄ TAPANI, HÄKKINEN SAMI )
09:05 1-1 JHT GRONOFF TOMI (STYLMAN TOMI, OJALA IIRO )
17:59 2 min JHT MARKKANEN SAMI Kampitus
18:20 2 min JHT LEINONEN VELI-VALTTERI Poikittainen maila
19:09 2 min Bewe TuusKi HYTTINEN JOONAS Estäminen
19:44 1-2 YV Bewe TuusKi SAARI ROBIN (EMBRICH RIHO, GOODWIN RENO )
24:27 2 min Bewe TuusKi EMBRICH RIHO Kampitus
28:56 2 min JHT (SIIPOLA TINO) Liikaa pelaajia jäällä
30:12 2 min JHT SEIKKULA TIMO Kampitus
41:44 1-3 Bewe TuusKi SAINOMAA TEEMU (VOUTILAINEN JARI, POGODIN-ALEXEEV GEORGY )
57:17 2-3 JHT KIVISILTA MATTI (GRONOFF TOMI)