D-kiekko – JHT 0-6

Jere Espo

Joukkueiden kokoonpanot

Ottelun tilastot

JHT aloitti pelin väkevästi ja hallitsi pelitapahtua. Ville-Veikko Väkeväinen vei vierasjoukkueen 0-1 johtoon. Syöttöpisteet Ville-Oskari Heikkilälle ja Sami Holapalle. Kotijokkueen Ville Paulasuo sai 5+20 minuuttia polvitaklauksesta. Reko Tornber siirsi vierasjoukkueen 0-2 johtoon ylivoimalla. Syöttöpisteet Sami Holapalle ja Henri Allenille. Juho Joki-Erkkilä teki ylivoimalla 0-3 numerot. Syöttöpisteet Nemo Huhdalle ja Ville-Oskari Heikkilälle. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä koitijoukkueen Miro Hämynen 10 kertaa ja vieraiden Fredrik Grönstrand 7 kertaa.

Toisessa erässä Jere Espo aloitti maalinteon Henri Allenin ja Henri Mustosen esityöstä. Tilanne oli 0-4. Toisessa erässä peli tasaantui runsaiden jäähyjen seurauksena. Muita maaleja toisessa erässä ei tehty. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä koitijoukkueen Miro Hämynen 5 kertaa ja vieraiden Fredrik Grönstrand 19 kertaa.

Kolmannessa erässä Reko Tornberg lisää Henri Allenin ja Ville-PetterinTirrin avustuksella JHT:n johtonumerot 0-5:een. Ottelun viimeisen maalin tekee Jere Espo.Jesse Espo ja Nemo Huhta saavat syöttöpisteet. Maalivahtien torjunnat kolmannesa erässä koitijoukkueen Miro Hämynen 8 kertaa ja vieraiden Fredrik Grönstrand 7 kertaa.