lauantai 3. joulukuuta 2011

YJK/JHT koulutti Suomen naismaajoukkuetta

YJK/JHT sai vieraakseen Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen. Kotijoukkue opetti maajoukuetta oikein isän kädestä numeroin 12-1 (3-0, 5-0, 4-1). Kunkkuna kentällä hääri Jonne Tammela, joka teki neljä maalia ja syötti kolme maalia. Tuomas Vartiaisen saldo oli 3+2 samoin kuin Riku Korhosen. Konsta Härkönen syötti neljä maalia.Pelaajieen fysiikassa oli huomattava ero. C-junioreille oli uutta ns. neitikiekkoilu ja rusettiluistelu, jossa taklaukset eivät ole sallittuja. Ensimmäinen erä kotijoukkueelta meni vastustajia varoessa. Ensimmäisen erän jälkeen numerot tulostaululla olivat vain 3-0. Toisessa erässä kotijoukkue luisteli enemmän, hallitsi kiekkoa paremmin ja oli kaksinkamppailuissa fyysisesti vahvempi ja kaikki tämä näkyi tulostaululla. Toisen erän jälkeen tilanne oli 8-0.

Kolmannessa erässä tasoero vain korostui. Naisten maajoukkueen maalivahti Vilma Vaattovaara torjui ottelussa 47 laukausta torjuntaprosentin ollessa 79,66. Kokonaisuutena ottaen maalivahti Vaattovaara oli yksi maajoukkueen parhaista pelaajista ja esti naismaajoukkueen todellisen hirvittävän murskatappion. Vaattovaara torjui loistavasti, mutta mitään hän ei kotijoukkueen maalitykeille voinut. Kotijoukkueen maalivahti Jose Kangaskorte torjui myös erinomaisesti torjuen 31 laukausta torjuntaprosentin ollessa 96,88. Naismaajoukkue sai ainokaisen maalin aikaan pelatessaan viidellä kolmea vastaan. Anne Helin onnistui sohimaan kiekon Jose Kangaskorteen vartioimaan maaliin. Naismaajoukueelle ottelu oli erinomaista harjoitusta, mutta YJK/JHT:lle ottelulla ei ollut suurta merkitystä. YJK/JHT:n seuraava peli on RoKia vastaan. Silloin saa takalata ja pelata niin kuin valmentaja on opettanut.

00:00 MV VAATTOVAARA Vilma Suomi NMJ aloittaa
00:00 MV KANGASKORTE Jose YJK/JHT aloittaa
06:15 2min LINDSTEDT Rosa Suomi NMJ Kiinnipitäminen
07:59 1 - 0 YV VARTIAINEN Tuomas (HÄRKÖNEN Konsta) YJK/JHT
12:32 2 - 0 VoM TAMMELA Jonne (HÄRKÖNEN Konsta) YJK/JHT
18:24 2min TIKKINEN Nina Suomi NMJ Koukkaaminen
19:59 3 - 0 YV KORHONEN Riku (HÄRKÖNEN Konsta, TAMMELA Jonne) YJK/JHT

20:34 2min TIKKANEN Eetu YJK/JHT Laitataklaus