97
-57
5

Näin Imatralla

JHT jatkoi tappioputkeaan Imatralla häviten tiukan kamppailun numeroin 4-2 ( 3-1, o-1, 1-0). Ketterä hallitsi ensimmäistä erää, jossa JHT:n Mika Kokko torjui 17 kertaa ja Ketterän maalivahti Wille Mattila vain neljä kertaa. Ketterä aloitti maalinteon, mutta JHT:n Sami Markkanen tasoitti Peteris Pujatsin syötöstä tilanteeksi 1-1. Tämän jälkeen alkoi JHT:n pelaajien jäähyistunnot, mitkä vaikeuttivat JHT:n peliä merkittävästi. Kaiken lisäksi Ketterä lisäsi jäähyjen aikana maalitiliään yhdellä, kun Riku Rissanen vei Ketterän 2-1. Ehkä liian innokas hyökkäysinto kostautui JHT:lle, kun Ketterä meni alivoimalla 3-1, johtoon Olli Jokisen maalilla.

Toisessa erässä JHT:n Kai Yliuntinen loukkaantui saaden mailasta suuhunsa jolloin kolme hammasta lähti irti. Siirretyn rangaistuksen aikana Timo Seikkula kavensi numeroiksi 3-2. Kolmanteen erään JHT lähti oikealla asenteella, mutta ehkä liian aggressiivisesti. Yhdeksällä hyökkääjällä ja yhdeksällä puolustajalla pelissä ollut JHT pelasi kolmella ketjulla. Puolustuksessa uutena miehenä oli Jaska Ojanperä. Kolmas erä meni jälleen JHT:ltä jäähyjen merkeissä.Peräti 10 jäähyminuuttia kolmannessa erässä oli liikaa. Siitä huolimatta joukkue taisteli kiitettävästi. Erän lopussa yritettiin ylivoimalla tasoitusta, kun päästiin pelaamaan kuudella neljään vastaan Ketterän Juha Mättön istuessa jäähypenkillä. Riskinotto epäonnistui kun Niklas Appelgren onnistui alivoimalla laittamaan kiekon tyhjään maaliin. JHT:n peli oli lupauksia antavaa, mutta runsaista jäähyistä johtuen Ketterä hallitsi pelitapahtumia ja maalivahtien torjunnat ottelussa olivat JHT:n Kokko 49 kertaa ja Ketterän Mattila 25 kertaa.