sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mayan urheilukoulu


Olen ollut taustavaikuttajana Mayan urheilukoulun käynnistämisessä Kalajoella. Tavoitteena on saada kalajokiset nuoret kiinnostumaan urheilusta ja antaa heille paremmat liikunnalliset valmiudet ammattivalmentajan ja opettajan johdolla. Samalla nostetaan kalajokisen yleisurheilun taso kokonaan uudelle tasolle. Urheilukoulu on tarkoitus saada ympärivuotiseksi ja sitä kautta varmistaa tuloksellinen toiminta. Olen sopinut Kalajoki-Akatemian johtajan Anita Ohtamaan kanssa urheilukoulun käynnistämisestä ja olen sopinut, että jokaiselle Kalajoen peruskoululaiselle lähetetään tämä esite ja ilmoittautumislomake urheilukouluun. Ilmoittautumislomakkeet palautetaan koulujen opettajille aikataulun mukaisesti.  

Maya Gyuzeleva on bulgarialainen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut liikunnanopettaja. Hän on työskennellyt 20 vuotta liikunnaopettajana Bulgariassa ja on pikajuoksuvalmentaja. Hän on entinen aktiivi urheilija, joka on osallistunut EM-kisoihin Bulgarian maajoukkueen 4 x 400 m:n viestinjuoksussa ankkurina. Hänellä on useita Balkanin mestaruuksia. Maya Gyuzeleva on nykyisin Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n palveluksessa ja tekee yhteistyötä Kalajoki-Akatemian kanssa.

Maya on vieraillut kaikilla Kalajoen peruskoulujen ala-asteilla keskimäärin viikon ajan jokaisella koululla kevään aikana joten Maya on oppilaille ja opettajille tuttu henkilö. Maya tulee pitämään urheilukouluja Pöllän ja Raution koulujen oppilaille Raution urheilukentällä, Etelänkylän, Rahjan, Pohjankylän ja Vuorenkallion koulujen oppilaille Merenojan kentällä, Tyngän koulun oppilaille Tyngän koululla, Mehtäkylän koulun oppilaille Mehtäkylän koululla ja Pahkalan koulun oppilaille Pahkalan koululla sekä Raumankarin koulun oppilaille Himangan urheilukentällä. Tavoitteena on järjestää urheilukoulu kaksi kertaa viikossa jokaisen koulun oppilaille koko kesän ajan. Urheilukoulu on maksuton.

Täytä tämä ilmoittautumislomake huolellisesti ja palauta lomake koulusi opettajalle 19.05.2014 mennessä. Vuorenkallion ja Pohjankylän koulujen osalta ilmoittautumislomakkeen palautuspäivä on 26.05.2014.

Ilmoittaudun Mayan urheilukouluun:

Etunimi :_____________________________________________________________

Sukunimi ____________________________________________________________

Syntymäaika (ppkkvvvv_________________________________________________Huoltajan nimi:________________________________________________________

Osoite:_______________________________________________________________

Puhelin:_________________ Sähköposti:___________________________________

Muuta huomioitavaa Mayalle tiedoksi ( sairauksia, allergioita tms.)


____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________ 

Ei kommentteja: