lauantai 18. lokakuuta 2014

LiigaSärkille kolmas tappio


LiigaSärkät kärsi Rovaniemellä jo kolmannen peräkkäisen tappionsa SM-liigassa häviämällä Team Lakkapäälle numeroin 3-0 (25-17, 25-19, 25-21). Sarjanousijan tie SM-liigassa on alkanut tuskaisesti. LiigaSärkät on hävinnyt kaikki kolme otteluaan voittaen niissä ainoastaan yhden erän. Team Lakkapää otti ensimmäisen voittonsa. LiigaSärkillä ei ole vielä sääntöjen edellyttämää 10 pelajaa. Alkavalla viikolla on luvissa täydennystä joukkueeseen, mahdollisesti Bulgariasta ja Puolasta.

Tämän ottelun paras pistemies oli Joseph Smalzer 22 pisteen tehoilla. LiigaSärkkien tehomies oli Srjdan Nadadzin ja häntä säesti Danilo Carvalhu. Lakkapään australialaisen passarin Arsh Sosanjihin leijasyötöt olivat myrkkyä LiigaSärkkien pelaajille. LiigaSärkkien peli on vielä ailahtelevaa vuoristorataa. Epätasainen pelaaminen on LiigaSärkkien heikkous ja siihen ratkesi ottelu Rovaniemelläkin. Tosin Team Lakkapääkin teki pajon virhietä, sillä LiigaSärkät sai peräti 26 pistettä kotijoukkueen virheistä.

Valmentaja Shailen Ramdoon mielestä tämä oli kauden huonoin peli. Virheiden takia jouduttiin koko ajan ottamaan vastustajaa kiinni. Kausi ei ole oikein vielä edes alkanut, mutta se ei ole tekosyy. Minä otan vastuun kaikesta. Hyvän pisteen jälkeen tuli pari kolme huonoa palloa. Joukkueeseen saadaan lisää laajuutta ja laatua ensi viikolla. Maanantaina on yksi uusi pelaaja tulossa, tiistaina toinen.

LiigaSärkät etenee kuitenkin varmasti ja määrätietoisesti tarkasti tietoisena tavoitteistaan ja keinoista tavoitteen saavuttamiseksi. Niin joukkueen muodostamisessa kuin taustaorganisaation toiminnassa edetään suunnitelmallisesti: suunnitelma – toteutus- valvonta. Iisakin kirkkoakaan ei rakennetu päivässä. SM-liiga-tason lentopalloilu on tullut Kalajoelle jäädäkseen. Seuraava askel edistymisestä nähdään ensi viikonloppuna kun LiigaSärkät kohtaa Pielaveden Sammon lauantaina ja LekaVolleyn Kuopiossa sunnuntaina. Keskiviikkona 29.10. klo 18.30 LiigaSärkät kohtaa kotonaan Team Lakkapään. Perjantaina 31.10.2014 LiigaSärkät matkaa Loimaalle ja saa vastaansa Hurrikaanit.

Tässä tilanne SM-liigassa
http://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2014a&sarja=ML

LiigaSärkkien ottelut
http://lentopallo.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=5753Ei kommentteja: