lauantai 17. joulukuuta 2016

KJT – JHT 2-8

Niklas Westerlund on JHT:n tehotilastossa sijalla 2.

Tuusulan jähallisssa Hyrylässä KJT kohtasi suomisarjassa kakkosena olevan JHT:n.
Vieraat aloittivat räväkästi, sillä jo alle viiden minuutin tulostaululla komeilivat numerot 0-3. Henri Allen aloitti JHT:n maalitehtailun jo ensimmäisen minuutin aikana laittamalla kiekon verkkoon ajassa 0.34. Syöttäjiksi merkittiin Juho Joki-Erkkilä ja Tomi Gronoff. Seuraavaksi maaliverkkojan heilutti Tommi Rintasala ja syöttöpisteet Viljami Hannulalle ja Ville Lehtoselle. Vajaan puolen minuutin kuluttua maaliteosta nautti Jarno Palola, jonka maalin syöttäjiksi merkittiin tomi Gronoff ja Samuli Rahikainen. Tilanteessa 0-3 KJT käytti aikalisän. JHT:n neljännen maalin ensimmäisessä erässä teki Samuli Rahikainen Jesper Ahlgren syötöstä ajassa 11.26. Tässä tilanteessa KJT suoritti maalivahdin vaihdon. Maalin suulle luisteli Patrik Jokela. Ensimmäinen erä päättyi numeroihin 0-4 ja maalivahtien torjunnat olivat KJT 14 ja JHT 5.

Toisessa erässä JHT:n Tommi Rintasalo ei onnistunut rangaistuslaukauksessaan. KJT oli alakynnessä koko ajan ja turhautti pelaajia. KJT:n pelajat eivät kestäneet hermopainetta, vaan ottivat jäähyjä. JHT:n Juho Joki-Erkkilä rankaisi kotijoukketta tekemällä ylivoimalla JHT:n viidennen maalin. Syöttäjiksi merkittiin Tomi Gronoff ja Henri Allen. JHT:n kuudennen maalin taituroi Teemu Siironen Niklas Westerlundin syötöstä. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä olivat KJT 24 ja JHT 6. JHT:llä ei ole ollut yhtään jäähyä kahden ensimmäisen erän aikana.

Kolmannessa erässä KJT sai nollansa rikki, kun Nikolai Baranov onnistui yllättämään JHT:n maalivahti Wille Mattilan. JHT:n tehomies on hurjassa vireessä. Tomi Gronoff laukoi JHT:n seitsemännen maalin. Syöttäjänä ketjukaveri Juho Joki-Erkkilä ja puolustaja Jim Pesiö. Kolmannessa erässä JHT alkoi jäähyillä, sillä Samuli Rahikainen otti ensin jäähyn ja sitten Teemu Siironen otti korkeasta mailasta 5+20 minuuttia. Ylivoimalla KJT:n Artyom Sheinikhovich kavensi Alexensander Ilyinin syötöstä tilanteeksi 2-7 ja katsomossa kannusti kotijoukkuetta 40 henkilöä. JHT:n kahdeksannen maalin iski Tommi Rintasalo Juho Joki-Erkkilän ja Iiro Ojalan syötöistä. Ottelu päättyi numeroihin 2-8 ( 0-4, 0-2, 2-2). Kolmannessa erässä torjunnat KJT 9 ja JHT 14. Huomenna JHT kohtaa FPS:n Forssassa.

JHT:n tehotilasto