lauantai 7. tammikuuta 2017

D-Kiekko – JHT 1-3

JHT Kalajoki aloitti tämän vuoden Suomisarjan jääkiekkoilun Jyväskylässä D-Kiekon vieraana. JHT oli saanut sairastuvalta vahvistusta kun Henri Mustonen ja Nico Joki olivat palanneet joukkueen kokoonpanoon. JHT lähti otteluun neljällä hyökkäysketjulla ja kuudella puolustajalla. Maalin nälkäinen Henri Mustonen aloitti maalinteon kolmoskentän laiturina ajassa 3.42. Syöttöpisteet kirjattiin Samuli Rahikaiselle ja Ville-Veikko Väkeväiselle. Ensimäisen erän lopussa Henri Allen otti jäähyn kampituksesta. D-Kiekko ei saanut maalia ylivoimalla ja niin ensimmäinen erä päättyi JHT:n johtoon 0-1. JHT:n maalivahti Petrus Lintonen torjui 12 ja D-Kiekon Tuomas Hautakangas 10 kertaa.

Toisessa erässä JHT:n Iiro Ojala sai jäähyn koukkaamisesta ja D-Kiekon Antti Heikkilä kiinnipitämisestä. Kumpikaan joukkue ei pystynyt hyödyntämään ylivoimaansa. JHT Kalajoen kapteeni Juho Joki-Erkkilä siirsi JHT:n 0-2 johtoon. Syöttöpiste Henri Allenille. D-Kiekon Mikko Sairanen sai jäähyn kampituksesta ja JHT rankaisi välittömästi Tomi Gronoffin maalilla johon syöttöpisteet Jarno Palolalle ja Henri Mustoselle. JHT:n ylivoima näyttää toimivan kun Henri Mustonen on palannut sairastuvalta. Tässä vaiheessa D-Kiekko otti aikalisän. Toinen erä päättyi numeroihin 0-3. Maalivahtien torjunnat 6 ja 6.

Kolmannen erän alussa Kimmo Jakosuo kavensi numeroiksi 1-3. D-Kiekon Juuso Sainpalo otti jäähyrangaistuksen koukkaamisesta. Tällä kertaa JHT ei pystynyt hyödyntämään ylivoimaansa. Erän puoivälissä D-Kiekon Joni Peränen sai jäähyn kampituksesta. JHT ei nytkään pystynyt hyödyntämään ylivoimaansa. Tässä on parantamisen varaa JHT:llä. D-Kiekon Jalmari Salila sai jäähyn huitomisesta. JHT:n Ville Lehtonen sai jäähyn kiinnipitäisestä ja näin JHT menetti ylivoimansa. D-Kiekko otti maalivahtinsa pois maalinsuulta ja pyrkii kaventamaan pelin ilman maalivahtia. JHT voitti ottelun numeroin 1-3. Kolmanen erän torjunnat olivat JHT:n Petrus Lintonen 8 ja D-Kiekon Hautakangas 0. Siis JHT ei saanut kolmen ylivoiman aikana yhtään laukasta maalia kohti!