JHT – D-Kiekko 5-2

JHT:n Ville-Veikko Väkeväinen on jälleen pelikunnossa

kokoonpanot

ottelun tilastomerkinnät

Ottelun ensimmäisen erän ensimmäinen tilastomerkintä oli JHT:n Ville-Oskari Heikkilän jäähyrangaistus kiinnipitämisestä. Alivoima pelattiin ilman takaiskuja. D-Kiekon Miska Autio ottaa jäähyrangaistuksen kiinnipitämisestä ja samassa ajassa JHT:n Jarno Palola saa jäähyrangaistuksen sukeltamisesta. Neljällä neljää vastaan JHT osoittaa paremmuutensa, kun Lapuan pikajuna Tommi Rintasalo laukoo kiekon maaliin Tapio Rantasen ja Ville-Oskari Heikkilän esityöstä. Heti perään Tomi Rintasalo iskee toisen maalin Sami Holapan ja Ville Määtän avustuksella. Kotijoukkueen johtaa ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Ensimmäisessä erässä JHT:n maalivahti Petrus Lintonen torjui 12 kertaa ja D-Kiekon maalivahti Miro Hämynen 10 kertaa.

Toisen erän ensimmäisellä minuutilla Jesper Ahlgren koetteli kotiyleisön äänihermoja lisäämällä junkkarijohdon jo 3-0:aan. Ville-Veikko Väkeväinen ja Jarno Palola saivat syöttöpisteen. Kotijoukkueen Nemo Huhta saa jäähytuomion väkivaltaisuudesta samoinkuin vieraiden Ville Paulasuo. Kotijoukkueen Tapio Rantanen vihelletään jäähylle koukkaamisesta. Nyt JHT saa harjoitella alivoimapelaamista. Kotijoukkue kesti alivoimatilanteen. Sen jälkeen kotijoukkueen maalikuningas Teemu Siironen siirtää kotijoukkueen 4-0 johtoon. Syöttöpisteet Tommi Rintasalolle ja Ville-Veikko Väkeväiselle. Kotijokkuueen Tomi Gronoff saa jäähyrangaistuksen korkeasta mailasta ja heti perään D-Kiekon Lasse Salonkari estämisestä. Vieraiden Atte Töyry lisää vieraiden tuskaa ottamalla jäähyn kampituksesta. Toinen erä päättyy numeroihin 4-0.Toisessa erässä JHT:n maalivahti Petrus Lintonen torjui 5 kertaa ja D-Kiekon maalivahti Miro Hämynen 5 kertaa.

Kolmannen erän alkupuolella vieraat kaventavat tilanteeksi 4-1 Ville Hakalan maalilla. Kotijoukkueen Jesse Espo saa kampituksen jäähyn. Heti jäähyn jälkeen kotijoukkueen Nemo Huhta siirtää kotijoukueen 5-1 johhtoon, Syöttöpisteet Jesse Espolle ja Tomi Gronoffille. D-Kiekon pelaajien turhautuneisuus näkyy siinä, että käynnistyy oikein joukko-orgiat. Kotijoukkueen Jarno Palola saa 2+2 minuuttia jäähyä ja Jesper Ahlgren 2 minuuttia väkivaltaisuudesta ja vieraiden Taavi Veijalainen ja Sami Hepola 2 minuuttia väkivaltaisuudesta. Vieraiden Henri Niemi saa jäähyn huitomisesta. Kotijoukkueen Reko Tornberg saa jäähyn kiinninpitämisestä ja D-Kiekko kiittää ja tekee kavennuksen kahden miehen ylivoimalla 5-2:een. Nyt JHT:n peli pitää saada takaisin hallintaan. Jäähyt ei saa kuulua JHT:n pelin kuvaan.
Toisessa erässä JHT:n maalivahti Petrus Lintonen torjui 7 kertaa ja D-Kiekon maalivahti Miro Hämynen 5 kertaa.