lauantai 14. marraskuuta 2009

JHT voitti KalPan

JHT:n B-juniorit pelaavat II-divisioonaa ykköslohkossa. Lohkon muut joukkueet ovat Warkis Varkaudesta, SoKi Sotkamosta, RoKi Rovaniemeltä, SaPKo Savonlinnasta ja KalPa Kuopiosta.

Lauantaina 14.11.2009 JHT Kalajoen B-juniorit voittivat KaLPan B-juniorit numeroin 6-5 (4-2, 0-2, 2-1). Ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa. Luistin kulki ja kiekko liikkui. Toisessa erässä kotijoukkueen peli puuroutui eikä nopeita avauksia kyetty tekemään. Niinpä kuopiolaiset saivat hengen päälle ja tasoittivat ottelun 4-4:ään. Kolmannessa erässä kotijoukkue sai jälleen juonesta kiinni ja varmisti voiton numeroin 6-5. Kotijoukkueen hahmo oli neljällä syöttöpisteellä Jarno Palola. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Valtteri Tiinanen, Jani Sarkkinen, Kari Mattila, Olli Annala, Lauri Laakko ja Terho-Tapio Lehtinen. Joukkueen parhaana palkittiin maalivahti Jarkko Siironen.

JHT:n B-junioreiden joukkueessa pelaavat maalivahdit Toni Flink ja Jarkko Siironen sekä puolustajat Anton Tavasti, Kasper Pernu, Tommi Jutila, Rauli Nordström, Valtteri Tiinanen ja Terho-Tapio Lehtinen. Hyökkääjinä pelaavat Aleksi Tuura, Olli Annala, Jani Heikkinen, Lauri Laakko, Aki Yli-Untinen, Jani Sarkkinen, Juuso Sillanpää, Kari Mattila, Jarno Palola, Riku Ylikorpi ja Toni Siironen.
JHT on pelannut tähän mennessä RoKin kanssa tasapelin 5-5 ja voittanut SaPKon numeroin 11-3 ja JHT on kärsinyt tappion Warkikselle numeroin 10-6. B-junioreiden pelit ovat varsin mielenkiintoista katseltavaa. Tässä joukkueessa pelaavat tulevat JHT-tähdet. Seuraava kotiottelu on vasta ensi tammikuussa. Tässä otteluohjelma.