sunnuntai 3. lokakuuta 2010

JHT:lle jatkoaikatappio

Joni Puurula

JHT kärsi Rovaniemellä jatkoaikatappion RoKille 4-3 (2-1, 1-0, 0-2, 1-0). JHT:n maalissa torjui Joni Puurula 48 kertaa torjuntaprosentin ollessa 92,31. RoKin maalissa Toni Ruokanen pääsi helpommalla 28 laukausta torjuntaprosentin ollessa 90,32.
Roki siirtyi ensimmäisessä erässä johtoon Kimmo Tuunalan maalilla, mutta vierasjoukkueen Matti Toskala tasoitti Tomi Gronoffin syötöstä. Kotijoukkue onnistui erän loppupuolella siirtymään 2-1 johtoon Henri Fominin maalilla.
Toisessa erässä RoKi painosti ja siirtyi 3-1 johtoon Jarkko Kostamon maalilla. Kolmannessa erässä JHT:n Henri Mustonen kavensi Matti Toskalan syötöstä tilanteeksi 3-2. JHT sai rangaistuslaukauksen ottelun viimeisellä minuutilla ja taitava Henri Mustonen pisti kiekon varmasti verkon perille. Edessä oli jatkoaika. RoKin Ilari Sainion jatkoaikamaali käynnisti kotijoukkueen voitonjuhlat. JHT:llä on seuraava peli Hermestä vastaan kotona ensi lauantaina.

00:00 MV PUURULA Joni JHT aloittaa
00:00 MV RUOKANEN Toni RoKi aloittaa
00:24 2min MARKKANEN Sami JHT Laitataklaus
02:47 1 - 0 TUUNALA Kimmo RoKi
03:08 1 - 1 TOSKALA Matti (GRONOFF Tomi) JHT
04:36 2min ANTTILA Jarkko JHT Kiinnipitäminen
12:03 2min GRONOFF Tomi JHT Koukkaaminen
14:54 2 - 1 FOMIN Henri (ALANNE Joonas, MÄKITALO Miikka) RoKi