lauantai 9. lokakuuta 2010

Puurula JHT:n lukkona

Henri Mustonen pistää rankkarin sisään

JHT Kalajoki voitti kotonaan Kokkolan Hermeksen Suomi-sarjan alkulohkon ottelussa numeroin 3-1 (1-0,1-1, 1-0). Ottelun sankari oli vakuuttavasti torjunut junkkarimaalivahti Joni Puurula, joka torjui 37 kertaa torjuntaprosentin ollessa 97,5. Kotijoukkueen kaikissa kolmessa maalissa oli mukana Henri Mustonen, joka avasi kotijoukkueen maalihanat heti ensimmäisen erän alussa hienolla rankkarimaalilla.
Kotijoukkueen toisesta maalista vastasi Matti Toskala, joka pääsi kääntämään kiekon suuntaan maalivahti Friisin edessä niin, ettei maalivahdilla ollut mitään mahdollisuuksia torjua kiekkoa. Ottelussa näkyi JHT:n pakkipula, sillä Perttu Niskakangas ja Teemu Jäske ovat loukkaantuneiden listalla. Niskakankaalta katkesi solisluu RoKi-pelissä. Timo Seikkulan jalka ei vielä kestä pelaamista. JHT oli saanut Niilo Niemen täydentämään hyökkäyskalustoa. Niemi pelasi kolmosketjussa.
Kolmannen erän lopussa koiruudet ja paineet Hermeksen piirissä kasvoivat liian suuriksi ainakin Niko Kivisen persoonassa. Hän otti tyhmästä ryntäyksestä jäähyn. Hermes yritti vielä ottelun viimeisellä minuutilla kuudella viittä vastaan, mutta se kostautui, sillä Tapani Nikkilä pisti kiekon tyhjiin.

00:00 MV PUURULA Joni JHT aloittaa
00:00 MV FRIIS Patrik Hermes aloittaa
01:14 1 - 0 RL MUSTONEN Henri JHT
01:42 2min (ANNALA Olli) JHT Liikaa pelaajia kentällä
17:46 2min MARKKANEN Sami JHT Estäminen

20:42 2 - 0 VoM TOSKALA Matti (RAHKOLA Jani, MUSTONEN Henri) JHT
21:48 2min OJALA Iiro JHT Estäminen
26:53 2min LUND Filip Hermes Poikittainen maila