lauantai 24. syyskuuta 2011

JHT aloitti Suomisarjan voitolla

Timo Seikkula (kuvva Hannu Tilus)

JHT Kalajoki voitti vieraissa S-Kiekon numeroin 1-4 (1-0, 0-3, 0-1 ). Ensimmäisessä erässä kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ylivoimalla Jarno Pitkälän maalilla. Syöttöpisteet kirjattiin Olli Lähdesmäelle ja Pyry Salmelalle. Ensimmäisessä erä JHT sai kuusi jäähyminuuttia ja kotijoukkue kaksi. Tästä syystä torjunnat olivat kotijoukkue S-Kiekko 7 ja JHT 16 torjuntaa.

Toisessa erässä JHT:n Perttu Niskakangas tasoitti pelin 1-1:een Tapani Nikkilän ja Timo Seikkulan esityöstä. JHT siirtyi 1-2 johtoon Tapani Nikkilän maalilla, johon syötön antoi Timo Seikkula. JHT:n kolmanen maalin laukoi ylivoimalla Henri Mustonen Sami Markkasen ja Tomi Gronoffin esityöstä. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä olivat JHT:n Rasmus Rinne 6 torjuntaa ja S-Kiekon Kimmo Mäki 10 torjuntaa. Toisessa erässä S-Kiekko kärsi 12 jäähyminuuttia ja JHT kuusi jäähyminuuttia.

Kolmannessa erässä Artturi Puoskari teki vierasjoukkueen neljännen maalin Tapani Nikkilän syötöstä. Kolmaneesa erässä maalivahtien torjunnat olivat JHT:n Rasmus Rinne 8 ja S-Kiekon Kimmo Mäki 0 torjuntaa. Rasmus Rinteen torjuntaprosentti oli huikea 96.77. JHT:n tehokkain pelaaja oli Tapani Nikkilä saldonaan 1+2. Henri Mustonen, perttu Niskakangas ja Artturi Puoskari saivat tililleen yhden maalipisteen. Timo Seikkulan saldo oli 0+2, Sami Markkasen 0+1, Tomi Gronoffin 0+1. Huomenna vastaan asettuu kotihallissa RoKi.

Sarjakierroksen muut ottelut:
Kemin Lämärit voitti RJK Raahessa numeroin 1-3. Kokkolan Hermes voitti kotonaan Haukiputaan Ahmat numeroin 5-1. Hermeksen Nauris Enkuzensin torjuntaprosentti oli peräti 97,67. IPK voitti kotonaan Rokin numeroin 6-5.