sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kuutosille ei erääkään
Rildo Alves Dias

HU-Kalajoki jatkoi vahvoja esityksiään voittamalla Seinäjoen Kuutoset puhtaasti numeroin 0-3 ((24-26, 19-25, 15-25). Kuutoset Volley on vuonna 2009 takaisin lentopallokartalle herätetty etelä-pohjalainen miesten huippulentopalloon keskittyvä erikoisseura. Kuutoset on koko Etelä-Pohjanmaan lentopallon lippulaiva. Kuutoset Volley toimii nimensä mukaisesti Seinäjoen Kuutosten alla. Seuran tavoitteena on ylläpitää etelä-pohjalaisia huippulentopalloperinteitä, ja tarjota lahjakkaille junioripelaajille paikka päästä pelaamaan korkeatasoista lentopalloa kotiseuduillaan.
HU-Kalajoen vahvistukset brasilialainen passari 23-vuotias 196 cm pitkä Italo Barbosa do Nascimento ja keskitorjujana toinen 23-vuotias 202 cm pitkä brasilialainen Rildo Alves Dias sekä viime kaudella Selver Tallinnan VC:ssä pelannut 22-vuotias ja 191 cm pitkä virolainen Taavi Sadam osoittivat miksi heidät HU-Kalajoen joukkueeseen vahvistuksiksi hankittu.
Hyvässä seurassa myös aito himankalainen 29-vuotias ja 178 cm pitkä lentopalloilija Ville Lehtinen intoutui loistosuorituksiin. HU-Kalajoen syötöt olivat huomattavasti pahempia kuin Kuutosten vastaavat. Sunnuntaina HU-Kalajoen vastusjana Vaasassa on Vaasan Kiisto ja kysymyksessä lienee sarjan kärkikamppailu joten HU-Kalajoen on parannettava peliään vielä entisestään jotta vaasalaiset kukistetaan. HU-Kalajoella on vain 9 pelaajaa.

Ei kommentteja: