torstai 14. maaliskuuta 2013

HU-Kalajoki kärsi tappio Kyyjärven KyvylleBrasialainen passari Italo Do Nascimento oli todellinen kultakimpale HU-Kalajoen joukkueelle

Kyyjärven Kyky voitti HU-Kalajoen lentopallon ykkössarjan toisessa välieräottelussa Kyyjärvellä suoraan kolmessa erässä nuemron 3-0 (25-18, 25-18- 25-25) ja selvitti näin tiensä SM-liigakarsintoihin, koska oli voittanut ensimmäisen välieränottelun Himangalla numeroin 2-3.
Vaasan Kiisto selvitti tiensä liigakarsintoihin voittamalla Mikkelin Passarit.
Kiisto saa vastaansa liigakarsinnoissa Liiga-Riennon ja KyKy liigan toiseksi viimeiseksi jäävän joukkueen (Korson Veto tai Tampereen Isku-Volley). Kiisto ja liigan 11. saavat kotiedun ottelusarjoihin joiden voittajat saavat oikeuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2013-2014.
Liigakarsintojen otteluparit pelataan paras viidestä systeemillä eli kolmesta voitosta
KyKy oli mukana liigakarsinnoissa viime keväänäkin. Kiisto karsi viimeksi liigaan keväällä 2009 pelattuaan neljä edellistä kautta liigassa (2005-2008). KyKy ei ole liigassa pelannut
HU_Kalajoelle kausi kaikkien aikojen paras. HU-Kalajoella oli erinomaiset ulkomaiset vahvistukset. Kotimaisten pelaajien osalta olisi tarvittu pari kovanluokan vahvistusta lisäksi, niin joukkue olisi ollut SM-liigakarsinnoissa. HU-Kalajoen valmentaja on toiminut ansiokkaasti ja kiitettävästi Esa Lauri. Toivottavasti miehellä vielä riittää intoa tulevillekin vuosille. Nykyiset HU-Kalajoen brassipelaajat suuntaavat kohti kotimaataan ja joukkue muutenkin hajoaa, joten edessä on jälleen kova savotta koota uusi joukkue.

Ei kommentteja: