sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

JHT:lle tappio karsintasarjassa

Valmentaja Risto Liikka

JHT aloitti putoamiskarsinnan kehnosti häviämällä kotonaan Imatran Ketterälle numeroin 2-5 ( 1-0, 0-0, 1-5). Ensimmäisessä erässä JHT siityi 1-0 johtoon Henri Mustosen vietyä kiekon maalilla, josta Henri Holmström nosti maalivahdista ponnahtaneen kiekon verkon perille. Ensimmäistä erää kotijoukkue hallitsi selvästi.
Toisessa erässä JHT:n pelaajien peliasenne oli hukassa. Mitään kunnollisia hyökkäyksiä ei saatu aikaan, vaikka kotijoukkue pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan. Tämä oli ehkä kauden heikointa peliä. Tuolla asenteella ei voi pelejä voittaa. Kun kotijoukkue ei saanut maaleja aikaan, niin se nosti Ketterän pelaajien itseluottamusta.
Kolmannessa erässä JHT:n pelaajien taisteluasteen puuttuminen johti siihen, että Ketterä pääsi tasoittaan ja siirtymään 1-2 johtoon. Kotijoukkueen Akira Tagawa tasoitti pelin. Sen jälkeen Ketterän pelaajat jatkoivat teräviä vastahyökkäyksiä kotijoukkueen puolustuksen kustannuksella. Erän loppu oli todella surullista katsottaa kotijoukkueen kannattajille. Miten JHT voi pelata noin huonosti? Jääkiekko on joukkuepeli ja siksi kaikkien pelaajien on pelattava joukkueen eteen.