sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Särkät Volley aloitti voitolla sarjakautensa


Antti Kaattari

HU-Kalajoen paikan lentopalloilun ykkössarjassa peri Särkät Volley. Uusi seura ei ryhtynyt maksamaan HU-Kalajoen rästiin jääneitä salivuokria Himangalla ja siksi Särkät Volley pelaa kotiottelunsa Kalajoella Merenojan salissa. Kalajoella siis puhaltavat uudet tuulet lentopallon saralla. HU-Kalajoki jäi painimaan velkoineen taustalle.

Särkät Volley on eräänlainen perheyritys. Valmentajana on Shailen Ramdoo, joka on muuttanut kultansa perässä Kalajoelle. Aikaisemmin hän on valmentanut Perungan poikia ja Muuramen lentopalloa. Vuoden valmentajaksi hänet on valittu vuonna 2011.
Joukkueen runkopelaajiin kuuluu Antti Kaatari, jolla on liigakokemusta useammasta seurasta. Lisäksi joukkueessa on mukana viime kauden Tiikereistä rautolaistaustainen Mikko Keskisipilä. Passarina on Ralf Ozolis ja keskitorjujina Matti Somero ja Ville Kaksonen. Liberoina ovat Jaakko-matti Joensuu ja Tero Roukala. Hakkurina on Gino Naarden ja kolmas ulkomaalaisvahvistus on amerikkalainen yleispelaaja Kyle Gramit.


Särkät Volley aloitti ykkössarjan Seinäjoella Kuutosia vastaan ja voitti numeroin 1-3 (23-25, 12-25,27-25,17-25). Särkät Volleyssa kaikki pelaajat ovat uusia ja vie jonkin aikaa, että yhteispeli saadaan sujumaan. Ensimmäinen voitto Seinäjoelta oli lupauksia antava sarjaa ajatellen. Taustavoimilla on kova työ toimintaedellytysten luomisessa menestyvälle joukkueelle, sillä taloudellinen aika sponsoreiden löytämiselle on haasteellinen.

Ei kommentteja: