keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

JHT – JYP-Akatemia 1-2

Jarno Palola

Vieraat luistelivat liukkaammin ja voittivat päätykamppailut. JHT oli altavastaajana ja jotenkin tuntui siltä, että kotijoukkue oli askeleen jäljessä koko ajan. Vieraat onnistuivat tekemään ensimmäisen maalin, mikä jäi ensimmäisen erän ainoaksi. Kotijoukkueen Ville-Veikko Väkeväinen tasoitti numerot 1-1:een. Syöttöpisteet Jesper Ahlgrenille ja Iiro Ojalalle. Maalivahtien torjunnat kotijoukkueen Lintonen 13 kertaa ja vieraiden Kangaskorte 12 kertaa.

Toisessa erässä vieraiden luisteluvoima tuli selkeämin esille. Kotijoukkueelle oli vaikeuksia hyökkäysten avauksissa. Vieraat saivat helpohkon maalin toisen erän alkuun. Kotijoukkueen pakka oli pahasti sekaisin. Kotijoukkueen ylivoimapeli oli tänään varsin vaisua. Kotijoukkue ei pystynyt tasoittamaan peliä vaikka sai pelata pitkän tovin ylivoimaa. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkueen Lintonen 13 ja vieraiden Kangaskorte 4. Nämä lukemat kuvastavat erän hallintaa.

Kolmas erä oli vähän tasaisempi, mutta kotijoukkueelta puuttui tänään luisteluvoimaa ja melkein kaikki kaksintaistelut hävittiin samoinkuin aloitukset. Erä oli kuitenkin edellistä erää tasaisempi eikä lisää maaleja saatu aikaan. Kolmannessa erässä maalivahtien torjunnat kotijoukkueen Lintonen 5 ja vieraiden Kangaskorte 4.

Ottelun seuranta

Illan toisesa ottelussa Hokki voitti IPK:n numeroin 2-0.

MESTIKSEN KARSINTASARJA
Hokki 4 3 0 0 1 8- 5 9
JYP-Akatem 3 2 0 0 1 5- 7 6
IPK 3 1 0 1 1 8- 7 4
Ketterä 3 1 0 0 2 7- 8 3

JHT 3 0 1 0 2 6- 7 2  

Ei kommentteja: