sunnuntai 20. syyskuuta 2009

JHT voitti Jeppiksen

JHT:n kapteeni Sami Markkanen oli jälleen kerran JHT:n tehomies saldonaan 1+2.

JHT Kalajoki matkasi Pietarsaareen sunnuntaina 20.9.2009 Jeppiksen vieraaksi. JHT voitti ottelun numeroin 2-5 (0-2, 0-1, 0-2). JHT:n maalissa pelasi Jari Mäyrä ja torjui hyvin. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 92,31. Ensimmäisessä erässä JHT:n ykköskenttä aloitti maalitehtailun puolustaja Teemu Jäsken viimeistellessä Sami Markkasen ja Henri Mustosen esityön ajassa 10.18. Puoli minuuttia myöhemmin Tomi Gronoff sooloili tilanteeksi 0-2.

Toisessa erässä ykköskentän laituri Tapani Nikkilä iski kiekon verkon perille Sami Markkasen ja Henri Mustosen saatua syöttöpisteet. Kolmannessa erässä kotijoukkue kevensi heti erän alussa. Nuori Kai Yli-Untinen kunnostautui maalintekijänä Iiro Ojalan syötöstä. Tilanne oli 1-4. Jeppis kavensi tilanteeksi 2-4 Jouni Aaltosen maalilla. Junkkaripakki Eino Juvonen sai jäähyn koukkaamisesta. Ajassa 58.14 Jeppis otti aikalisän ja päätti pelata kuudella pelaajalla ilman maalivahtia. JHT:n kokenut ykköskenttä kapteeni Sami Markkasen johdolla iski loppunumeroiksi 2-5. Maalivahtien torjunnat olivat JHT:n Jari Mäyrä 24 ja Jeppiksen Kimmo Vesa 34 torjuntaa.

Raahe-Kiekko voitti vieraissa Tornion IHC:n numeroin 2-5 ja Kiekko-Laser voitti kotomaan EtPon numeroin 13-1. Pistepörssin kärkinimi kahden kierroksen jälkeen on JHT:n Sami Markkanen ja ketjukaverit Henri Mustonen on neljäntenä ja Tapani Nikkilä yhdeksäntenä. Seuraavaksi JHT saa vastaansa kotihallissaan sarjaa johtavan Raahe-Kiekon.