lauantai 19. syyskuuta 2009

Minna Nauha voitti Suomen mestaruuden

Yläkuvassa Minna Nauha. Alakuvassa Raution Kisailijoiden Sami Torvi, Rovaniemen Reippaan Toni Lintula ja Lohtajan Veikkojen Suthat Duangprom.

Kalajoen Junkkareiden Minna Nauha nosti 23-vuotiaiden 58 kilon sarjan Suomen mestaruuden tehden tuloksen 135 (60+75) kiloa. 20-vuotiaiden sarjassa se riitti hopealle, sillä Parkanon Sini Kukkonen teki tuloksen 150 (67+83) kiloa.
Kalajoen Junkkareiden Hanna Nauha saavutti hopeaa 53-kilon sarjassa tuloksella 86 (38+48) kiloa. Raution Kisailijoiden Johanna Kannus oli 53 kilon sarjassa 20-vuotiaiden sarjassa toinen ja 23-vuotiaiden sarjassa kolmas tuloksella 73 (30+43) kiloa.

Rautiolainen Milko Tokola oli painonnoston SM-kisojen ensimmäisen päivän hahmo voittaen odotetusti 20- ja 23-vuotiaiden sarjat. Rovaniemen Reipasta edustava Milko Tokola paransi kaksi kertaa 23-vuotiaiden 69 kilon sarjan tempauksen Suomen ennätystä temmaten ensin 114 kiloa ja sitten 117 kiloa. Työnnössä Milko Tokolan tulokseksi jäi 130 kg.

Raution Kisailijoiden Sami Torvi sijoittui toiseksi tuloksella 208 (95+113) kiloa. Työntötulos on uusi piirinennätys. Sarjan voitit Rovaniemen Reippaan Toni Lintula tuloksella 227 (102+125) kiloa. Kolmanneksi sijoittui Lohtajan Veikkojen Suthat Duangprom. 20-vuotiaiden sarjassa pronssia voitti rautiolainen Miika Tokola.