sunnuntai 13. marraskuuta 2011

YJK/JHT aloitti sarjan vahvasti

C-junioreiden ykkösdivisioonan ottelussa pienten kaupunkien suuri joukkue YJK/JHT pelasi tasapelin 6-6 (3-1,3-2,0-3) pääkaupungin ylpeyden HIFK:n kanssa. Ottelu pelattiin Ylivieskan romanttisessa jäähallissa, mikä saattoi olla kokemus Helsingin nuorille kyvyille. Kotijoukkue aloitti vahvasti. Pääkaupungin pojat aloittivat maalinteon, mutta sitten tuli vierailijoille lunta tupaan ja jäitä porstuaan, sillä ensin Jonne Tammela tasoitti Jere Mannisen syötöstä ja sitten kotijoukkue tehtaili kaksi maalia ylivoimalla. Riku Korhonen sivalsi kiekon verkonperille Viljami Hannulan syötöstä ja sitten Kasperi Tähtelä lisäsi kotijoukkeen johdon 3-1:een Eetu Tikkasen ja Jonne Tammelan saadessa syöttöpisteet.

Toiseen erään vieraat tulivat taistelumielellä ja tasoittivat pelin. Siirretyn rangaistuksen aikana kotijoukkueen Jussi Letola siirsi kotijoukkueen uudelleen johtoon. Riku Korhonen lisäsi vieraiden tuskaa viemällä kotijoukkueen 5-3 johtoon. Esityön maaliin tekivät Nuutti Yliniitty ja Jussi Letola. Ylivoimalla kotijoukkueen Tuomas Vartiainen latasi kiekon verkon uumeniin Jonne Tammelan ja Konsta Härkösen syöttöjen seurauksena.

Kolmannessa erässä HIFK aloitti vimmatun takaa-ajon ja tasoitti pelin 6-6:een. Kotijoukkueen valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän ja rauhoitti peli sekä loi uskoa omaan joukkueeseen. Vieraat ottivat kaksi jäähyä, mikä heikensi vierajoukkueen voiton mahdollisuuksia. Molemmat joukkueet jatkavat sarjassa voittamattomina. HIFK on edelleen sarjan kärkijoukkue.
Sunnuntaina YJK/JHT:n vieraaksi saapuu Karhu-Kissat, joka kärsi lauantaina Rovaniemellä Rokille tappion numeroin 6-4.

00:00 MV KAINULAINEN Vesa HIFK aloittaa
00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
00:38 2min TAMMELA Jonne YJK/JHT Koukkaaminen
02:43 0 - 1 RONKAINEN Jimi (VESIKIVI Otto, HÄPPÖLÄ Jami)HIFK
05:35 2min VESIKIVI Otto HIFKEstäminen
06:47 1 - 1 YV TAMMELA Jonne (MANNINEN Jere)YJK/JHT
13:21 2min KUURE Otto HIFK Poikittainen maila
15:09 2 - 1 YV KORHONEN Riku (HANNULA Viljami)YJK/JHT