sunnuntai 20. marraskuuta 2011

YJK/JHT koki yllätystappion

Saattoi olla, että YJK/JHT:n hyvänolon tunne Kalpasta saadun rökälevoiton jälkeen kostautui Joensuussa, kun JokiPojat iskivät voittolukemat numeron 6-3 (1-0, 2-2, 3-1). YJK/JHT:n maalissa aloitti Jose Kangaskorte, joka luisteli vaihtoon toisen erän alussa, kun taululla oli jo 3-0 johtolukemat JokiPojille. JokiPojat siirtyivät ensimmäisessä erässä 1-0 johtoon ylivoimamaalilla.

Toisen erän alussa JokiPojat tekivät vajaassa minuutissa kaksi maalia ja YJK/JHT vaihtoi maalivahtia. Maalin suulle luisteli Samuli Rasilainen. Toinen erä YJK/JHT;n painostusta. Ylivoimalla saatiin aikaan kaksi maalia. Ensimmäisen kavennusmaalin laukoi Kasperi Tähtelä Jonne Tammelan syötöstä. Toisen kavennusmaalin ylivoimalla teki Riku Korhonen Jonne Tammelan ja Tuomas Vartiaisen esityöstä. Jonne Tammela epäonnistui rangaistuslaukauksessaan ja niin tilanne toisen erän jälkeen oli 3-2 kotijoukkueelle.

Kolmannen erän alussa kotijoukkue siirtyi 4-2 johtoon ja ylivoimalla JokiPojat lisäsivät johtonsa jo 5-2:een. Ajassa 54.08 YJK/JHT:n valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän. Sen jälkeen Jonne Tammela kavensi tilanteeksi 5-3. Syöttöpiste merkittiin Riku Korhoselle. YJK/JHT riskeerasi ottelun lopussa ottamalla maalivahvin pois kentältä ja pelasi kuudelle viittä vastaan. Valitettavasti riskinotto epäonnistui ja JokiPojat voittivat numeroin 6-3.

Valmentaja Pasi Tammelan mukaan joukkueen hyökkäyksiin lähtöjä on nopeutettava ja viisikkopuolustusta on tehostettava, sillä liian usein liian paljon jäi maalivahdin kontolle. Ehkä väsymys painoi pelaajia, sillä laukaukset menivät liian usein ohi maalin ja pelaajat eivät keskittyneet tarpeeksi suorituksensa onnistumiseen. JokiPojat oli huomattavasti vahvempi joukkue kuin KalPa. Seuraavana viikonloppuna YJK/JHT pelaa kolme kovaa vierasottelua ja silloin joukkueen fyysinen ja henkinen kunto on koetuksella.

00:00 MV KOSUNEN Sami Jokipojat aloittaa
00:00 MV KANGASKORTE Jose YJK/JHT aloittaa
03:50 2min TASKINEN Joona Jokipojat Polvitaklaus
15:25 2min VARTIAINEN Tuomas YJK/JHT Estäminen
17:02 1 - 0 YV HYTTINEN Atte (KUIKKA Roope, KUIKKA Rene) Jokipojat

21:11 2 - 0 HYTTINEN Atte (PALMU Petrus) Jokipojat
22:00 3 - 0 KILPELÄINEN Arttu (TOIVANEN Juuso, RAUTIAINEN Janne) Jokipojat
22:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT vaihto