sunnuntai 15. tammikuuta 2012

KalPa taittui sunnuntaina

YJK/JHT jatkoi sunnuntaina voittoputkeaan kukistamalla KalPan numeroin 5-3 ( 0-2, 1-1,4-0). KalPa aloitti Ylivieskassa vahvasti menemällä ensimmäisessä erässä 0-2 johtoon. Toisessa erässä KalPa meni jo 0-3 johtoon ylivoimalla. Silloin valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän ja kotijoukkue vaihtoi maalivahtia. Samuli Rasilainen luisteli maalinsuulle ja Jose Kangaskorte vaihtoaitioon. Aikalisän jälkeen Konsta Härkönen kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1-3. Syöttöpisteet Kasperi Tähtelälle ja Tuomas Vartiaiselle.
Kolmannessa erässä kotijoukkue taisteli leijonan lailla. Ensin Jussi Letola viimeisteli tilanteeksi 2-3 ja Riku Korhonen tasoitti pelin ajassa 49.27. Erän viiden viimeisen minuutin aikana Jussi Letola laittoin kiekon reppuun Jere Mannisen syötöstä. Näin kotijoukkue siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon ajassa 55.49. Riku Korhonen kaunisteli loppunumeroiksi 5-3. KalPa yritti kaksi viimeistä minuuttia kuudella viittä vastaan, mutta turhaan. Pisteet jäivät kotijoukkueen pistepussiin.