sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sarjakärki murskattiin

YJK/JHT jatkoi vahvoja esityksiä C-junioreiden ykkösdivisioonan jääkiekko-ottelussa Helsingissä, jossa sarjakärki HIFK murskattiin numeroin 3-6 (2-2,0-2,1-2). YJK/JHT:n Konsta Härkönen siirsi vierasjoukkueen johtoon jo heti ensimmäisen erän alussa Jussi Letolan ja Jere Mannisen saadessa syöttöpisteet. YJK/JHT hallitsi peliä, mutta HIFK tasoitti pelin. Ylivoimalla YJK/JHT siirtyi uudelleen johtoon Jere Manninen oli maalintekijä ja Jonne Tammela ja Tuomas Vartiainen syöttäjät.
HIFK Emil Federov tasoitti pelin tekemällä toisen maalinsa tässä erässä.

YJK/JHT vaihtoi maalinsuulle Jose Kangaskortteen. Erä oli nyt tasaisempi, mutta maalienteko onnistui vain vierailevalle joukkueelle. Jussi Letola siirsi vieraat 2-3 johtoon Konsta Härkösen syötöstä. Tuomas Vartiainen lisäsi vierasjohdoksi 2-4 Jonne Tammelan syötösä.

Kolmannessa erässä YJK/JHT:n hallinta jatkui ja maaleja ropisi lisää. Riku Korhonen Kasperi Tähtelän ja Jonne Tammelan esityöstä maalasi numeroiksi 2-5. Kotijoukkue sai lohdusta kolmannesta maalista, mutta iloa ei kestänyt kauan, sillä Konsta Härkönen kaunisteli numeroiksi 2-6 , syöttöpisteet Jere Manniselle ja Jussi Letolalle. Näin pohjanpojat nöyryyttivät pääkapungin poikia ja sarjaajohtavaa HIFK:n joukkuetta.

00:00 MV KERE Eero HIFK aloittaa
00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
03:00 0 - 1 HÄRKÖNEN Konsta (LETOLA Jussi, MANNINEN Jere) YJK/JHT
12:53 1 - 1 FEDOROV Emil HIFK
14:25 2min VESIKIVI Otto HIFK Kyynärpäätaklaus
15:11 1 - 2 YV MANNINEN Jere (TAMMELA Jonne, VARTIAINEN Tuomas) YJK/JHT
17:12 2 - 2 FEDOROV Emil (CIERNY Martin, VUORIMAA Roope) HIFK

20:00 MV KANGASKORTE Jose YJK/JHT vaihto