lauantai 25. marraskuuta 2017

FPS -JHT 2-4

Joukkueiden kokoonpanot

Ottelun tilastot

Ensimmäisessä erässä vierailija JHT siirtyi johtoon Nemo Huhdan maalilla johon syöttäjiksi merkittiin Nico Joki ja Jesse Espo. Kotijoukkue tasoitti erän lopussa Mika Kuljun maalilla. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat olivat FPS.n Topi Salokangas 12 torjuntaa ja vieraiden Petrus Lintonen 4 torjuntaa.

Toisessa erässä kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon Juuso Hämäläisen maalilla. Nico Joki sai päähän kohdistuneesta taklauksesta 5+20 minuuttia, Vieraiden Jarno Palolan laukaus upposi FPS:n maaliin aivan erän lopussa. Tilanne toisen erän jälkeen oli 2-2.
Toisessa maalivahtien torjunnat olivat FPS:n Topi Salokangas 5 torjuntaa ja vieraiden Petrus Lintonen 7 torjuntaa.

Kolmannessa erässä JHT:n painostus alkoi tuottaa tulosta, kun Jere Espo iski yritteliään Jesper Alhgrenin syötöstä kiekon verkon perille. Toisen syöttöpisteen sai Ville-Oskari Heikkilä. FPS ei saanut kavennusta aikaan, vaikka pelasi erän lopun kuudella viittä vastaan. Sen sijaan vieraiden Jere Espo löi viimeisen naulan FPS:n arkkuun tekemällä ottelun toisen maalinsa. Näin ottelu päättyi 2-4. Maalivahtien torjunnat viimeisessä erässä FPS:n Topi Salokangas 13 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 4 kertaa. JHT oli tänään rautaa.