JHT – KHT 6-2

Lapuan pikajuna Tommi Rintasalo

joukkueiden kokoonpanot

ottelun tilastomerkinnät

JHT aloittaa pelin nihkeästi ja KHT menee 0-1 johtoon Joel Ojan maalilla. Nopea Nemo Huhta tasoittaa pelin 1-1:een. Syöttöpisteet superketjun muille kavereille eli Tomo Gronoffille ja Jesse Espolle. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat kotijoukkueen Fredrik Gronstrand torjuntaa ja vierasjoukkueen Niklas Lehti 25 torjuntaa.

Toisessa erässä Jesse Espo siirtää kotijoukkueen johtoon Nemo Huhdan ja Tuukka Niemisen saadessa syöttöpisteet. Reko Tornbergin jäähyn aikana KHT tasoittaa pelin ylivoimalla, Teemu Siironen siirtää kotijoukkueen uudelleen johtoon. Syöttöpisteet Jarno Palolalle ja Nico Joelle. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat kotijoukkueen Fredrik Gronstrand 8 torjuntaa ja vierasjoukkueen Niklas Lehti 12 torjuntaa.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen maalihanat vasta aukeaa, kun Nico Joki siirtaa kotijoukkueen 4-2 johtoon. Syöttöpisteet Jesper Ahlgrenille ja Nemo Huhdalle. Kotijoukkueen viidennen maalin tekee Jesper Ahlgren ja syöttöpisteet JHT-ikoneille Henri Mustoselle ja Juho Joki-Erkkilälle. Viimeisen niitin vieraiden arkkuun naulaa Nemo Huhta. Syöttöpisteet Tuukka Niemiselle ja Sami Holapalle. Kolammmessa erässä maalivahtien torjunnat kotijoukkueen Fredrik Gronstrand 6 torjuntaa ja vierasjoukkueen Niklas Lehti 22 torjuntaa.