sunnuntai 5. marraskuuta 2017

HCIK – JHT 6-4

JHT:n puolustaja Ville-Veikko Väkeväinen

Ottelun kokoonpanot

Vieraileva joukkue JHT aloitti ottelun terävästi ja Jesse Espo Nemo Huhdan syötöstä aloitti JHT:n maalinteon. HCIK kuitenkin tasoitti pelin 1-1:een Ville Halosen toimesta. HCIK siirtyi 2-1 johtoon Kristian Tikan maalilla. Henri Mustonen tasoittaa tilanteeksi 2-2 Juho Joki-Erkkilän syötöstä. Tapio Rantanen iskee JHT:n johdoksi 2-3 Jarno Palolan syötösä. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä HCIK:n Kalle Hokkanen 15 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 9 kertaa.

Toisen erän ensimmäinen tilastomerkintä oli Tomi Gronoffin jäähy väkivaltaisuudesta. Seuraava tilastomerkintä on Ville Määtän jäähy pelin viivyttämisestä. Kotijoukkueen Kim Kauttosen jäähyn aikana JHT ei pystynyt lisäämään maalitiliaan. Ville-Veikko Väkeväinen saa jäähyn väkivaltaisuudesta erän viimeisellä minuutilla joten kotijoukkue pääsee aloittamaan erän ylivoimalla. Toinen erä päättyi maalittomana. Kotijoukkueen Kalle Hokkanen torjui 19 kerttaa ja vierasjoukkueen Petrus Lintonen 17 kertaa-

Kolmannessa erässä kotijoukkue tasoitti pelin siirretyn rangaistuksen aikana. Heti perään kotijoukkueen Joni Seinelä laukoi tilanteeksi 4-3. Peliä on käyty korkealla tunnetasolla ja se purkautui Mattias Selinkosken ja Jarno Palolan yhteenottoon. Jere Järvinen siirsi kotijoukkueen jo lähes tavoittamattomaan johtoon ja tilanteeksi 5-3 ajassa 48.02. Nyt katsotaan JHT;n henkinen kantti. JHT pääsee pelaamaan ylivoimalla ja aikaa on melkein kaksi minuuttia iskeä kavennus. JHT ei pysty kaventamaan ja se tietää todella vaikeaa ottelun loppua. JHT kuitenkin kaventaa numeroiksi 5-4 Tomi Gronoffin toimesta ja syöttöpisteet Ville-Veikko Väkeväiselle ja Juho Jok-Erkkilälle. Tämä oli ylivoimamaali. Uudn ylivoiman aikana JHT ei onnistu ja kun peliaikaa on jäljellä reilu minuutti JHT käyttää aikalisän. JHT ryhtyy pelaamaan ilman maalivahtia ja HCIK rankaisee ja iskee voittomaalin tilanteeksi 6-4. Katkera tappio JHT:lle on selvä asia. Kolmannessa erässä kotijoukkueen Kalle Hokkanen torjui 14 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 8 kertaa.