JHT – AIK/Laser 7-3

Juho Joki-Erkkilä - JHT:n kapteeni

joukkueiden kokoonpanot

ottelun tilastot

JHT:n ja AIK/Laser jääkiekkopeli oli varsin vauhdikas peli. AIK/Laser on sarjassa kuudentena ja JHT kahdeksantena. JHT aloitti maaliteon Jarno Palolan maalilla, jossa syöttäjinä olivat Nico Joki ja Sami Holappa. AIK/Laser kuitenkin tasoitti pelin 1-1:een. JHT:n tämän ottelun parhaana palkittu Sami Holappa iski JHT toisen maalin johon syöttäjäksi merkittiin Nemo Huhta. JHT:n kolmannen maalin isä on Elias Alajoki, jolle esityön maaliin tekivät Ville-Peteri Tirri ja Sami Holappa. Vierailija kavensi vielä tilanteeksi 3-2. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä olivat JHT: Petrus Lintonen 11 kertaa vierailioiden Verneri Miettinen 3 kertaa. Laskivatkohan toimitsijat oikein torjunnat?

Toisessa erässä JHT maalasi kolme kertaa. Ensin Nemo Huhta laukoi Jesse Espon ja Tapio Rantasen valmistelusta maalin. Teemu Siironen ohjasi Sami Holapan ja Jarno Palolan syötöstä kiekon maaliin. Erän kolmannen maalin teki Nico Joki Sami Holapan ja Ville-Veikko Väkeväisen esiyöstä. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkueen Petrus Lintonen 4 kertaa ja vierailijoiden Verner Miettinen 13 kertaa.

Kolmanteen erään AIK/Laser vaihtoi maalivahtia. Niko Palsola tuli veräjän vartijaksi. JHT:n Henri Mustonen turhautui iski pari lyöntiä vastustajan käkättimeen ja istui siitä hyvästä pienen käytösrangaistuksen. Vierailija kavensi tilanteeksi 6-3. Ottelun niitin iski AIK/Laserin arkkuun joukkueen kapteeni Juho Joki-Erkkilä Jarno Palolan mainiosta syötöstä ylivoimalla. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin Reko Tornberg. Maalivahtien torjunna kolmannessa erässä olivat kotijoukkueenn Petrus Lintonen 7 ja vierailijoiden Niko Palsola 7 kertaa. JHT oli tällä kertaa voitontahtoisempi ja se palkittiin 3 pisteellä. Tästä on hyvä lähteä viikonlopun kahteen kotiotteluun.