sunnuntai 5. helmikuuta 2012

JHT:lle tappio Haukuputaalla

Kuva Hannu Tilus

Haukiputaan Ahmat voitti Suomisarjan jääkiekko-ottelussa JHT Kalajoen numeroin 5-0( 2-0, 2-0, 1-0). JHT Kalajoki on heikentynyt viime ottelujen aikana, sillä joukkueessa ei ole ollut enää mukana Kärppien eikä KalPan A-junioreita sekä YJK:sta tulleet pelaajat Tomi Heinonen ja Taneli Mattila ovat palanneet takaisin omaan seuraansa. Myöskään RJK:sta pistäytynyt Joni Suominen ei jatkanut JHT:n riveissä. Lisäksi mailataituri ja mahtavan pelisilmän omaavan JHT:n runkopelaajan Tomi Gronoffin pelisopimus on purettu. On luonnollista, että kaikki tämä vaikuttaa myös pelaajien suorituksiin. Joukkue ei ole parhaassa mahdollisessa tikissä.

Ensimmäisessä erässä Ahmat teki kaksi maalia, joista toisen alivoimalla. JHT:n joukkuepuolustus ei ole toiminut viime peleissä riittävän hyvin sillä useissa otteluissa vastustajan nopeat vastahyökkäyset ovat olleet myrkkyä JHT:lle. Toisessa erässä Ahmat teki vielä kaksi maalia, joista toisen ylivoimalla. Kolmannessa JHT painosti ankarasti, mutta Ahmat teki vielä yhden maalin, jolla se varmisti JHT:n täydellisen mahalaskun. Näyttää siltä, että JHT:n loppusarjasta tulee todella tuskien taival.