lauantai 4. helmikuuta 2012

YJK/JHT murskavoittoon Seinäjoella

Kuva Hannu Tilus
YJK/JHT jatkoi vahvoja esityksiään voittamalla S-Kiekon Seinäjoella numeroin 0-7 (0-1,0-3,0-3). YJK/JHT jatkaa sarjan piikkipaikalla. JYK/JHT:n maalissa maalivahti Jose Kangaskorte piti maalinsa puhtaana torjuen 31 laukausta. Enismmäisen ainoasta maalista vastasi Jussi Letola ja syöttöpisteet merkittiin Konsta Härköselle ja Jere Manniselle.

Toisessa erässä vierasjoukkueen mylly alkoi jauhaa ja kiekkoja sateli S-Kiekon maalia kohti niin, että maalivahti Juuso Kiviniemi joutui torjumaan peräti 30 laukausta, mutta kolme meni myös sisään. Riku Korhonen maalasi Tuomas Vartiaisen ja Jonne Tammelan esityöstä. Sitten Jonne Tammela rankaisi ylivoimalla Kasperi Tähtelän ja Juha Mäki-Asialan syötöistä. Erän kolmannen maalin laukoi Jussi Letola Jere Mannisen ja Konsta Härkösen valmistellessa paikan.

Kolmannessa erässä YJK/JHT saattoi pelata jo vapautuneemmin. Konsta Härkönen lisäsi vierasjoukkueen johdon 0-5:een. Syöttöpisteet Jere Manniselle ja Jussi Letolalle. Vierasjoukkueen kuudes maali oli ylivoimamaali ja tekijänä oli Tuomas Vartiainen ja syöttäjänä Jonne Tammela. Ottelun viimeisen maalin, mikä oli vierasjoukkueen seitsemäs maali, laukoi alivoimalla Juha Mäki-Asiala Riku Korhosen syötöstä. Huomenna YJK/JHT kohtaa Porissa Porin Ässät.

00:00 MV KIVINIEMI Juuso S-Kiekko aloittaa
00:00 MV KANGASKORTE Jose YJK/JHT aloittaa
10:30 0 - 1 LETOLA Jussi (HÄRKÖNEN Konsta, MANNINEN Jere) YJK/JHT
12:53 2min VÄISÄNEN Tuomas YJK/JHT Kyynärpäätaklaus

22:46 0 - 2 KORHONEN Riku (VARTIAINEN Tuomas, TAMMELA Jonne) YJK/JHT
25:47 2min TAMMELIN Aaron S-Kiekko Huitominen
27:14 0 - 3 YV TAMMELA Jonne (TÄHTELÄ Kasperi, MÄKI-ASIALA Juha) YJK/JHT
36:37 0 - 4 LETOLA Jussi (HÄRKÖNEN Konsta, MANNINEN Jere) YJK/JHT