tiistai 28. helmikuuta 2017

Neljäs playoff-ottelu KOOVEE – JHT 3-7

Neljäs playoff-ottelu alkoi värikkäästi, sillä JHT:n Niko Kivinen sai 5+20 minuuttia seelästä taklaamisesta eli pelirangaistus. Kun JHT tästä selvisi niin joukkueen konkari Heni Mustonen päätti näyttää muille mallia ja pisti kiekon KOOVEEN verkkoon. Syöttöpiste toiselle joukkueen konkarille Juho Joki-Erkkilälle. Ensimmäinen erä päättyi numeroihin 0-1. Maalivahtien torjunnat KOOVEE 13 ja JHT 9.

Toisen erän alussa KOOVEE tasoitti pelin 1-1:een. KOOVEE teki kaksi maalia lisää ja tilanne oli 3-1. JHT otti aikalisän. Näin ei voi jatkua. JHT vaihtoi maalivahtia. Maalin suulle luisteli Wille Mattila. JHT painoi kuin härkä päälle. Temu Siironen epäonnistui rangaistuslaukauksessaan. Ville Lehtonen iski kiekon maaliin ja tilanne oli 3-2. Syöttöpisteet Niklas Westerlundille ja Tommi Rintasalolle. Reilun minuutin kuluttua KOOVeen verkko heilui jälleen. Asialla oli Tommi Rintasalo maalintekijänä ja Niklas Westerlund syöttäjänä. Vielä erän lopulla Jarno Palola lisäsi KOOVEEn tuskaa tekemällä tilanteeksi 3-4. Syöttöpister Jere Espolle. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä KOOVEE 18 ja JHT 13.

Kolmannen erän alussa katkasi Henri Allen KOOVEE:n selkärangan tekemällä JHT:n viidennen maalin. Syöttöpiste Juho Joki-Erkkilälle. Erän puolivälissä Jesper Ahlgren lisäsi JHT:n johdon 3-6:een. Syöttäjinä Henri Mustonen ja Juho Joki-Erkkilä. Erän viimeisillä minuuteilla KOOVEE yritti kuudella viitä vastaan, mutta riskinotto ei kannattanut, sillä kokenus Henri Mustonen rankaisi maalilla. Syöttöpisteet Juho Joki-Erkkilä ja Jere Espo. Viimeisessä erässä maalivahtien torjunnat KOOVEE 7 ja JHT 13. Ottelu päättyi numeroihin 3-7 ja JHT raivasti tiensä välieräotteluihin. Vastustajaksi tulee Nokian Pyry.