sunnuntai 21. tammikuuta 2018

JHT - FPS 2-1

Kalajoen jäähallin huonon jään vuoksi ottelu keskeytettin ensimmäisessä erässä kello 13.57. Ottelua jatkettiin Pyhäjoen jäähallissa kello 18.15

Grönstrand torjui 38 laukausta
Ottelun ratkaisjoiksi nousivat JHT:n kokeneet pelaajat Henri Mustonen
Jere Espo ja
Ville-Veikko Väkeväinen. ( Kuvat Hannu Tilus)

Suomi-srajan ylemmän jatkosarjan jääkiekko-ottelu JHT -FPS käynnistyi Kalajoen jäähallissa 20.01.2018 kello 16. Ottelu keskeytettiin ajassa 13.57 Kalajoen jäähallin huonon jään vuoksi tilanteessa 0-0. Ottelua jatkettiin Pyhäjoen jäähallissa kello 18.15. Pyhäjokisille suuret kiitokset nopeasta ja onnistuneesta pein järjestämisest.
Toinen erä oli edelleen kovaa yrittämistä ja sääntöjen rajamailla pelaamista. Toinen erä oli myös maaliton.
Kolmannessa erässä JHT:n kokeneet kantavat voimat ratkaisivat pelin kotijoukkueelle. Ensin Jere Espo alivoimalla teki numeroiksi 1-0 ja sitten Ville-Veikko Väkeväinen laukoi 2-0 johto-osuman. Syöttöpisteet Hneri Mustoselle ja Jere Espolle. Vieraat kavensivat tilanteeksi 2-1 Tommi Takaveräjän maalilla, Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat JHT Fredrik Grönstrad 38 kertaa ja FPS:n Hneri Viitala 33 kertaa. Huomenna vastassa Tampereen KOOVEE, joka hävisi Hokille tänään Kajaanissa numeroin 4-1.