maanantai 22. tammikuuta 2018

JHT – KOOVEE 4-3 VL

Henri Kivioja ratkaisee ottelun

Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, mutta pari jäähyä kuitenkin. Yksi kummallekin joukkueelle. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä kotijoukkue 12 torjuntaa ja vierasjoukkue 10 torjuntaa.

Toisen erän ensimmäisellä minuutilla vieraati siirtyivät 0-1 johtoon Antti Törmäsen maalilla. Seuraavaksi kumpikin joukkue otti jäähyminuutteja oikein urkalla, Reko Tornberg tasoitti ottelun 1-1;een Henri Mustosen ja Henri Kiviojan esityöstä. Vieraat siirtyivät ylivoimalla Antti Hildenin maalilla 2-1 johtoon. Kotijoukkueen Henri Mustonen tasoitti pelin 2-2:een. Syöttöpisteet Henri Kiviojalle ja Reko Tornbergille.
Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkue 6 ja vierasjoukkue 15 kertaa.

Kolmannen erän alussa vieraat siirtyivät 2-3 johtoon Niko Petron maalilla. Kotijoukkueen Jarno Palola tasoittaa ylivoimalla tilanteeksi 3-3. Syöttöpisteet Nemo Huhdalle ja Reko Tornbergille. Kolmas erä päättyy numeroihin 3-3. Maalivahtien torjunnat kotijoukkue 10 ja vierasjoukkue 15,

Jatkoajalla ei maaleja nähty. Siirryttiin voittolaukauskilpailuun, jossa kotijoukkeen Henri Kivioja ratkaisi voiton JHT:lle.