sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Riemu – JHT 2-3

Kokoonpanot

Otteluraportti

Kotijoukkueen maalissa on Henri Tikkanen ja vierasjoukkueen Petrus Lintonen. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue pääsee kokeilemaan ylivoimaansa, kun vierasjoukkueen Jarno Palola istuu jäähyaitiossa väkvaltaisuuden johdosta. Kotijoukkue ei pysty hyödyntämään ylivoimaansa. Myöskään vierasjoukkue eli JHT ei pysty hyödyntämään ylivoimaansa. Jesper Ahlgren vie vierasjoukkueen Niklas Sundforsin syötöstä 0-1 johtoon. Jälleen saa Riemu yrittää ylivoimalla maalia vieraiden Miika Runsalan katsella peliä jäähypenkltä. Kotijoukkue ei pysty tekemään tasoitusta ylivoimalla. Erän lopussa vierasjoukkueen Ville-Oskari Heikkilä sai jäähyn leikkaamisesta. Ensimmäinen erä päättyi 0-1 numeroihin. Maalivahtien torjunnat olivat kotijoukkueen maalivahti 12 kertaa ja vierasjoukkueen maalivahti 7 kertaa. JHT hallitsi ensimmäistä erää.

Toisen erän alussa kotijoukkue tasoittaa ylivoimalla tilanteeksi 1-1. JHT pääsee pelaamaan ylivoimalla, mutta ei onnistu maalinteossa. Riemu pääsee pelaamaan neljä minuuttia ylivoimalla mutta ilman tulosta. JHT pääsee jälleen pelaamaan ylivoimalla mutta tuloksettomasti. Kotijoukkue siirtyy 2-1 johtoon Hermanni Salomaan maalilla. Nemo Huhta tuo vieraa tasoihin. Tilanne 2-2. Jesse Espo ja Ville-Oskari Heikkilä saavat syöttöpisteet. Toinen erä päättyy numeroihin 2-2. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkueen maalivahti 10 ja vierasjoukkueen maalivahti 11 torjuntaa.

Kolmannessa erässä jäähyily jatkoi kummankin joukkueen osalla. Ensin Riemun pelaaja kulutti jäähyaition penkkejä. Sitten kummastakin joukkueesta yksi pelaaja komennettiin väkivaltaisuuden takia jäähylle. JHT oli kuitenkin voitontahtoisempi joukkue ja Sami Holappa iski Ville Määtän ja Reko Tornbergin syötöistä maalin. Vieraat siirtyivät 2-3 johtoon. Riemun takaa-ajoa vaikeutti Riemun pelaajien liika innokkuus, kun pelaajia oli liian paljon kentällä. Sitten moelmmisa joukkueista komennettiin yksi pelaaja jäähylle huitomisen takia. Riemu otti ottelun lopussa maalivahvinkin pois, mutta ei onnistunut tasoittamaan peliä. Näin JHT kuittasi kalavelat ja vei ottelun nimiinsä numeroin 2-3. Maalivahtien torjunnat olivat kotijokkueen maalivahti 10 ja vieraiden maalivahti 7 kertaa.