maanantai 29. tammikuuta 2018

KOOVEE – JHT 5-1

JHT:n pelaaja Nemo Huhta Kuva Hannu Tilus

Ensimmäisessä erässä JHT painosti rajusti, mutta sitten JHT:lle sattui hyökkyspäässä virhe ja kotijoukkue KOOVEE karkasi 1-0 johtoon Kare Foudilan maalilla. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä kotijoukkue 16 kertaa ja vierasjoukkue 9 kertaa.

Toisessa erässä Jere Espo kaventaa tilanteeksi 1-1 heti erän alussa. Syöttöpisteet Ville-Veikko Väkeäviselle ja Jere Espolle. Janne Anttila pääsee yksin läpi ja laukoo KOOVEEn 2-1 johtoon. JHT painosti rajusti ja kesken painostuksen tuli huolimattomuusvirhe ja KOOVEEn Kalle Nimenmaa pääsi vapaasti laukomaan 3-1 johdon kotijoukkueelle. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkue 14 kertaa ja vieraiden maalivahti 11 kertaa. Pelin hallinta on ollut JHT:llä, mutta KOOVEE on tehnyt enemmän maaleja.

Kolmannessa erässä Henri Sandvik teki jo kotijoukkueelle neljännen maalin. Janne Anttila lisää kotijoukkueen johdon jo tilanteeksi 5-1. JHT vaihtaa maalille Petrus Lintosen. Ottelu päättyi KOOVEEn 5-1 voittoon. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä kotjoukkue 12 torjuntaa ja vierasjoukkue 5 torjuntaa.