torstai 26. helmikuuta 2009

HU-Kalajoelle tappio Lahdessa

HU-Kalajoki hävisi putoamiskarsinnassa ensimmäinen ottelun lauantaina 21.2.2009 Lahdessa numeroin 3-1 (25-21,13-25,25-21,25-13). Pitkän matkan rasittama vierasjoukkue oli ensimmäisessä erässä matkan kangistama. Kotijoukkue hyökkäsi nopeilla siirtopatereilla ja vei helposti erän nimiinsä. Toisessa erässä HU-Kalajoki oli kuin uudesti syntynyt ja vei erän näytöstyyliin 13-25. Pitkän erätauon jälkeen HU-Kalajoen joukkueen pelaajat alkoivat jännittää ottelun tärkeyttä ja tekivät helppoja virheitä. Niinpä Kimmo Volley vei erän numeroin 25-21. Neljännessa erässä HU-Kalajoella oli puhti poissa eikä se kyennyt antamaan miehen vastusta Kimmo Volleylle. HU-Kalajoki hävisi erän selkeästi. HU-Kalajoen parhaita olivat Kari Boren ja Iliya Dimitrov.

Ensi sunnuntaina 1.3.2009 klo 15.00 pelataan toinen ottelu Himangalla ja siellä HU-Kalajoen on voitettava ensin ottelu ja sitten vielä lisäeräkin. Tehtävä ei ole helppo. Jos tappio tulee niin sarjapaikan metsästys jatkuu kakkossarjan joukkuetta vastaan. Saarijärven Pullistus voitti Saloisten Salaman numeroin 3-1 toisessa putoamiskarsintaottelussa