sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Sami Torvi paransi piirinennätyksiä

Sami Torvi

Kalajoen nostajat palkittiin Parkanon kansallisissa Paroonin Puntti-kilpailuissa parhaina nostajina. Miesten sarjan parhaana palkittiin Miika Antti-Roiko. Naisten sarjan parhaana nostajana palkittiin Raution Kisailijoiden Eija Mustasaari ja nuorten parhaana saman seuran Sami Torvi. Miika Antti-Roiko nosti 94 kilon sarjassa 306 (136 +170) kg. Eija Mustasaari kilpaili 63 kilon sarjassa jättäen pistekilvassa taakseen nimekkäät Heli Myllymäen ja pahasti epäonnistuneen Jenni Puputin. Mustasaaren tulos oli 138 (60+78) kg.
Raution Kisailijoiden Sami Torvi paransi 62 kilon miesten tempauksen piirinennätyslukuja, kun hän tempaisi 97 kg. Yhteistulokseksi kirjattiin 207 (97+110) kg.

Raution Milko Tokola ja Lohtajan Suthat Duangprom voittivat sarjojensa Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa 17/20-vuotiaiden kisoissa Tanskan Hillerödissä. Tokola voitti 69-kilon sarjan murskaavan ylivoimaisesti. Hän työnsi kolmannellaan ylös 17-vuotiaiden pohjoismaiset ennätyskilot, jotka kuitenkin tulivat saman tien alas nostajan pyörtyessä jälleen kerran. Milkon voittotulokseksi kirjattiin 255 (115+140) kg.
Rautiolainen Miika Tokola voitti Pohjoismaiden mestaruuden 20-vuotiaiden 62-kilon sarjassa tuloksella 186 (80+106)kg. Hänelle tämä oli toinen Pohjoismaiden mestaruus.
Kalajoen Junkkareiden Minna Nauha sijoittui toiseksi 20-vuotiaiden 58 kg:n sarjassa tuloksella 135 (60+75) kg.