sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Vaasan Kiisto oli parempi

.

HU-Kalajoki taisteli mainiosti Vaasan Kiistoa vastaan, mutta joutui kuitenkin tyytymään tappioon numeroin 3-0 (25-21, 25-14, 26-24).

Laihian Monitoimitalolla pelatussa ottelussa HU-Kalajoki johti ensimmäistä erää pitkään aina 20 pisteeseen saakka, mutta tarvittava loppurutistus puuttui ja niin Vaasan Kiisto vei ensimmäisen erän. Toisessa erässä kalajokisten peli sekosi ja sen Vaasan Kiisto vei selkeästi nimiinsä. Kolmannessa erässä kalajokiset pääsivät jo eräpalloon asti, mutta kokeneempi vaasalaisryhmä vei erän nimiinsä 26-24. HU-Kalajoen joukkue oli ehkä liiaksi brassihakkuri Ramon Bezerran varassa.

Seuraava vastustaja HU-Kalajoella on Kyyjärven Kyky, jossa Tiikereitä vastaan pelasi muun muassa maailmanliigan parhaaksi liberoksi palkittu Pasi Hyvärinen sekä kaksi liettualaista pelaajaa Radoslav Adamocic ja 190 cm pitkä passari Oleg Cebialis. Kalajoella onkin odotettavissa todella kova ottelu ensi sunnuntaina eli 1.11.2009