sunnuntai 16. lokakuuta 2011

JHT vankisti sarjajohtoaan

JHT voitti Kemin Lämärit Suomi-sarjan jääkiekko-ottelussa numeroin 7-2 (3-0,2-0,2-2). Maalivahti Rasmus Rinne oli jälleen kotijoukkueen kantava voima erinomaisilla torjunnoillaan. Torjuntaprosentin olli 93,55 ja torjuntoja kertyi 29. JHT:n ylivoimapeli oli tällä kertaa varsin keskinkertaista, sillä ylivoimalla saatiin vain yksi maali, vaikka tekopaikkoja oli runsaasti. Viidellä kolmea vastaan päästiin pelaamaan pitkät ajat, mutta tulosta ei saatu aikaan. Lämäreillä oli jäähyjä peräti 24 minuuttia. Joukkueiden välinen tasoero oli huomattava ja ehkä siitä syystä kotijoukkue pelasi huolimattomasti ja pelattiin lähes avoimin ovin.

JHT:n maaleista ensimmäisessä erässä vastasivat Niko Kivinen, Tomi Räsänen ja Tapani Nikkilä.
Toisessa erässä maaliverkkoja heiluttelivat Tomi Gronoff ja Henrik Holmström. Kotijoukkueen kolmannen erän maaleisa vastasivat Tomi Gronoff ja Timo Seikkula. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli Sami Markkanen saldonaan 0+3, Tomi Gronoffin saldo 2+0, Niko Kivisen 1+1, Henri Holmströmin 1+1, Timo Seikkulan 1+1. Tehomerkintöjä kertyi 11 kotijoukkueen pelaajalle. Onnistumisia tulisi jälleen kerran laajalla rintamalla.

JHT vankisti asemaan sarjakärjessä. Ensi viikonvaiheessa Haukiputaan Ahmat kohdataan vieraissa ja kotona.