perjantai 14. lokakuuta 2011

JHT voitti paikallispelin

RJK:n maalivahti pelasi hyvän pelin.

JHT Kalajoki voitti Suomi-sarjan ottelussa entisen junkkaripelaajan Mika Ritoniemen valmentaman RJK:n numeroin 4-1 (2-0,0-1,2-0). JHT;n maalivahti Rasmus Rinne torjui ottelussa 36 laukausta torjuntaprosentin ollessa 97,30. Rinne piti JHT:tä pystyssä kaksi ensimmäistä erää.
RJK tuli Kalajoelle taistelevalla asenteella ja oli ensimmäisessä erässä vähitnäänkin tasaväkinen JHT:n kanssa tasakentällisin. JHT:n ylivoimapeli on myrkkyä vastustajalle. Nyt JHT kuritti vastustajaa ensimmäisessä erässä kahdella ylivoimamaalilla. Ensin Matti Toskala pisti kierkon reppuun Henri Mustosen syötöstä ja toinen maali oli todella kaunis ylivoimamaali, kun JHT pääsi herkuttelemaan viidellä kolmea vastaan. Maalintekijäksi merkittiin Tapani Nikkilä ja syöttäjiksi Tomi Gronoff ja Sami Markkanen.

Toinen erä ei ollut kovin kaunista katseltavaa, sillä JHT jäi liikkeessä jälkeen ja syötötkään eivät tavoitteneet oikeaa kohdettaan. RJK taisteli esimerkillisesti ja taistelu palkittiin kavennusmaalilla, jonka tekijäksi saatiin Matti Kivisilta Hannu Härönojan syötöstä. JHT maalivahti piti JHT:tä pystyssä tämän erän.

Kolmanteen erään luisteli uudestisyntynyt JHT. Liikettä ja taistelua oli aivan eri malliin kuin kahdessa ensimmäisessä erässä. RJK:n pelaajat näyttivät väsyvän kovaan luisteluunsa. JHT:n Henri Holmströn teki Robert Thomasin syötöstä 3-1 nuemerot taululle. Tämä näytti katkaisevan vastustajan selkärangan. RJK:lta loppui usko ja toivo voitosta. JHT sen sijaan lisäsi vahtia ja mainion pelin pelannut Tomi Gronoff teki ottelun voittomaalin. Näin oli tilanne 4-1 ja loppu oli voiton varmistelua. Huomenna RJK kohtaa Hermeksen Kokkolassa ja JHT Lämärit Kalajoella.

00:00 MV RINNE Rasmus JHT aloittaa
00:00 MV LOHTANDER Tuomas RJK aloittaa
02:20 2min HÄRÖNOJA Hannu RJK Kampitus
02:50 1 - 0 YV TOSKALA Matti (MUSTONEN Henri)JHT
04:07 2min SEIKKULA Timo JHT Koukkaaminen
04:52 2min TIIKKAJA Markku RJK Korkea maila
06:56 2min MARKKANEN Sami JHT Kampitus
16:03 2min HÄRÖNOJA Hannu RJK Koukkaaminen