9
-
28
1

JHT kärsi kirvelvän jatkoaikatappion paikallispelissä Kokkolan Hermestä vastaan numeroin 3-4. JHT johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-0 Henri Mustosen ylivoimamaalilla, johon syöttäjiksi merkittiin Sami Markkanen ja Tomi Gronoff ja Sami Markkasen maalilla, johon syöttäjiksi merkittiin Kai Yli-Untinen ja maalivahti Mika Kokko. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat: Hermeksen Patrik Roos 14 torjuntaa ja JHT:n Mika Kokko 10 torjuntaa.

Toisessa erässä Sami Markkanen pääsi yrittämään rangaistuslaukausta, mutta epäonnistui. JHT siirtyi kuitenkin 3-0 johtoon Henrik Holmströmin maalilla, johon syötön antoi Jarno Palola. JHT johti toisen erän jälkeen numeroin 3-0.

Kolmas erä alkoi katastrofaalisesti JHT:n kannalta, sillä kolmessa minuutissa Hermes tasoitti pelin numeroihin 3-3. Lisää maaleja kolmannessa erässä ei saatu aikaan ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla Hermeksen sankari ja kolmen maalin isä Juha-Matti Rautajoki ratkaisi pelin Hermeksen eduksi yli 400-päisen kotiyleisön suureksi pettymykseksi. Kolmannessa erässä ote oli jo siirtynyt Hermekselle, joka nyt oli voitontahtoisempi kuin kotijoukkue.