sunnuntai 13. tammikuuta 2013

JHT:lle niukka tappio

JHT:n ulkomaalaispelaaja japanilainen Akira Tagawa ( kuva Hannu Tilus)

JHT pelasi erinomaisen pelin Nokialla häviten vain 2-1 (0-0,2-1,0-0). JHT:n sankariksi nousi maalivahti Mika Kokko, joka torjui otteluss peräti 53 kertaa torjuntaprosentin ollessa 96,36. Vastaavasti Nokian Pyryn maalivahti torjui ottelussa vain 26 laukausta, mutta häen hänenkin torjuntaprosentti oli erinomainen 96,30. Ensimmäinen erä oli maalinton, mutta Nokian Pyry kuitenkin hallitsi hienokseltaan ottelua. JHT:n Kokko torjui ensimmäisessä erässä 18 kertaa ja Nokian Pyryn maalivahti 6 kertaa.

Toisen erän puolivälissä Nokian Pyry onnistui tekemään ensimmäisen maalinsa. Toisen maalinsa Nokian Pyry sai aikaan ajassa 34.12. Pyryn Jani Leinon suihkukomennuksen jälkeen JHT sai pelistä kiinni. JHT:n kavennuksesta vastasi JHT:n nouseva tähti Lauri Laakko aloivoimalla ja syöttöpiste merkittiin Sami Markkaselle.

Kolmas erä oli todella tasainen, mutta JHT ei onnistunut tasoittamaan peliä. Kolmannen ainoat tilastomerkinnät olivat ajassa 59.24 jolloin JHT otti maalivahtinsa vaihtoaitioon ja yritti tasoitusta kuudelle viittä vastaan, mutta ei valitettavasti onnistunut. Joka tapauksessa JHT:ltä erinomainen peli.