lauantai 5. tammikuuta 2013

JHT:lle kotitappioJHT juhlii Akira Tagawan maalia

Hannu Tiluksen kovakooste ottelusta

JHT Kalajoki kohtasi tämän vuoden ensimmäisessä Suomisarja-pelissä kotonaan HC Satakunnan ja kärsi 3-6 (1-2,1-4,1-0). JHT:ltä jostain syystä puuttui voitontahtoa. Aloituksia hävittiin ja peli oli huolimatonta varsinkin omassa päässä. JHT pelasi ikäänkuin kipsissä, joka vähitellen suli vasta kolmannessa erässä. JHT onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Lauri Laakko napautti Tommi Jutilan syötön verkon perille pienestä kulmasta. HC Satakunta tasoitti pelin kuitenkin jo ennen erän puolta väliä. Sen jälkeen JHT:n pelaajat ottivat urakalla jäähyjä, mutta HC Satakunta ei saanut mitään vaarallista aikaan vaikka pelasi viidellä kolmea vastaan. Erän lopussa HC Satakunta pääsi rokottamaan toisella maalillaan,kun kotijoukue JHT pelasi huolimattomasti omassa päässään eikä saanut purettua kiekkoa väljemmille vesille. Kiekko syötettiin suoraan vastustajan lapaan kohtalokkain seurauksin. Ensimmäinen erä oli kuitenkin varsin tasainen.

Toinen erä oli jälleen kerran JHT:n kannalta surullinen. HC Satakunta voitti pääsääntöisesti aloitukset ja hyökkäsi terävämmin. JHT:n pelaajien luistin ei kulkenut samalla innokkuudella kuin vastustajien. JHT ei pelannut satalasissa vaan pikemminkin seuraili katseella peliä. Yritystä ei ollut. Vastustaja pääsi liian helposti vastahyökkäyksillä kentän herraksi. Niinpä HC Satakunnan Samu Syvänen pääsi latamaan vastakiekkoon ja taululla oli numerot 1-3 vieraille. Kotijoukkueen Akira Tagawa nosti kuitenkin kotijoukkueen henkeä ohjaamalla Timo Seikkulan syötön vastustamattomasti vastustajan maaliin. Toisen erän toinen puoliska oli JHT:lle katastrofi. HC Satakunta iski seitsemässä minuutissa kolme maalia ja ottelu oli ratkennut.

Kolmannessa erässä JHT syttyi kuitenkin taistelemaan ja HC Satakunta tyytyi vain varmistelemaan voittoaan. Niinpä JHT pääsi kaventamaan loppunumeroiksi 3-6 Lauri Laakon tehdessä maalin ylivoimalla Henri Mustosen ja Tomi Gronoffin saadessa syöttöpisteet. HC Satakunnan Jyri Vähänikkilä kunnostautui ikävällä tavalla ajaessaan Akira Tagawan päädyssä laitaa vasten katsomosta katsottuna selkeästi vahingoittamistarkoituksessa. Erän lopussa JHT pelasi reilun minuutin ilman maalivahtia kuudella viittä vastaaan, mutta tuloksetta. HC Satakunta oli voitettavissa oleva joukkue, mutta JHT ei halunnut voittaa. JHT:n oman pään pelin on parannuttava huomattavasti jotta maalivahtien vastuulle ei jää liian suuri vastuu. Lauantaina JHT pelaa Keuruulla KeuPa HT:tä vastaan.

1. Erä
00:00
MV
KOKKO Mika
JHT
aloittaa
00:00
MV
LEHTI Niklas
HC Satakunta
aloittaa
04:09
1 - 0
LAAKKO Lauri (JUTILA Tommi)
JHT
08:53
1 - 1
VALLI Atte (SMURA Mikko, KALLIO Markus)
HC Satakunta
14:19
2min
SEIKKULA Timo
JHT
Kyynärpäätaklaus
14:58
2min
LEHTOMÄKI Juha
JHT
Väkivaltaisuus
14:58
2min
KOKKO Mika
JHT
Väkivaltaisuus
14:58
2min
TUOMINEN Pasi
HC Satakunta
Väkivaltaisuus
19:20
1 - 2
LIESKIVI Olli (SMURA Mikko, KOSKINEN Jesse)
HC Satakunta
2. Erä
20:00
MV
MAIKOLA Aku
HC Satakunta
vaihto
23:33
2min
VÄHÄNIKKILÄ Jyri
HC Satakunta
Pelin viivyttäminen - kiekko katsomoon
28:00
1 - 3
SYVÄNEN Samu (NURMI Toni)
HC Satakunta
29:44
2 - 3
TAGAWA Akira (SEIKKULA Timo, LEHTOMÄKI Juha)
JHT
30:32
2 - 4 VoM
MYLLYMAA Veli-Matti (LIESKIVI Olli)
HC Satakunta
30:46
MV
PRITTINEN Toni
JHT
vaihto
30:46
2 - 5
PELLINEN Ossi (KALLIO Markus, SAVOLAINEN Sami)
HC Satakunta
37:31
2 - 6
TUOMINEN Pasi (GRICINSKIS Gatis, KALLIO Markus)
HC Satakunta
3. Erä
47:46
2min
(SYVÄNEN Samu)
HC Satakunta
Liikaa pelaajia kentällä
47:59
3 - 6 YV
LAAKKO Lauri (MUSTONEN Henri, GRONOFF Tomi)
JHT
48:51
2min
VÄHÄNIKKILÄ Jyri
HC Satakunta
Laitataklaus
58:52
MV
PRITTINEN Toni
JHT
pois 58:52-60:00

Ei kommentteja: