keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

YJK/JHT aloitti playoffit voitolla

YJK/JHT voitti Helsingin Karhu-Kissat ykkösdivisioonan playoffien ensimmäisessä ottelussa kotonaan numeroin 6-5 (2-0,4-1,0-4). Ensimmäistä erää kotijoukkue hallitsi suvereenisti tehden kaksi maalia. Ensimmäisen maalin teki Jussi Letola Väinö Nivalan syötöstä. Toinen maali oli todellinen koulumaali ylivoimalla. Tuomas Vartiainen pisti kiekon pussiin Jonne Tammelan ja Riku Korhosen erinomaisesta esityöstä.

Toista erää kotijoukkue hallitsi mielin määrin. Ylivoimalla Kasperi Tähtelä siirsi kotijoukkueen kolmen maalin johtoon. Tuomas Vartiainen teki kaksi seuraavaa maalia, joista jälkimäinen tuli ylivoimalla. Näin Tuomas Vartiainen teki tässä ottelussa kolme maalia eli ns. kypärätempun. Juha Mäki-Asiala siirsi kotijoukkueen jo kuuden maalin johtoon. Sen jälkeen kotijoukkueen peli sekosi jäähyihin ja ylivoimalla Karhu-Kissat sai toisen erän lopussa puoli minuuttia ennen erä loppua maalin aikaan.

Kolmas erä oli kotijoukkueelle katastrofi. Heti erän alkupuolelle saatiin aikaan kolme jäähyä peräkkäin ja se sotki kotijoukueen pelin perusteellisesti. Karhu-Kissat pääsi peliin mukaan ja joukkue teki seitsemässä minuutissa kolme maalia. Tilanne oli 6-4. Ottelun viimeisellä minuutilla Karhu-Kissat kavensi luvuiksi 6-5. Sen enempää ei maaleja tehty, mutta kolmas erä antoi viitteitä siitä, että Helsingissä torstaina pelistä voi tulla YJK/JHT:lle vaikea. Onneksi torstaina pelissä on mukana jo Konsta Härkönen, joka joutui huilaamaan tämän ottelun 10-minuuttisten täytyttyä. Playoffeista pääsee jatkoon kolmella voitolla. Lauantaina pelataan joka tapauksessa Ylivieskassa playoffien kolmas peli ja tarvittaessa sunnuntaina jälleen Helsingissä.

00:00 MV MÄKELÄ Joel K-Kissat aloittaa
00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
03:13 1 - 0 LETOLA Jussi (NIVALA VÄinÖ) YJK/JHT
05:37 2min TOLVANEN Jonatan K-Kissat Kampitus
19:21 2min KATTILAKOSKI Jalmari K-Kissat Koukkaaminen
19:38 2 - 0 YV VARTIAINEN Tuomas (TAMMELA Jonne, KORHONEN Riku) YJK/JHT
20:00 2min KUJANSUU Aki K-Kissat Väkivaltaisuus

20:41 3 - 0 YV TÄHTELÄ Kasperi (KORHONEN Riku, TAMMELA Jonne) YJK/JHT