perjantai 9. maaliskuuta 2012

YJK/JHT voitti myös vieraissa Karhu-Kissat

YJK/JHT voitti Karhu-Kissat C-junioreiden playoffien toisenkin ottelun Karhu-Kissoja vastaan numeroin 7-8 (1-1,5-2,1-5). Ylivieskassa pelatun huonon kolmannen erän jälkeen oli odotettavissa, että Helsingissä Karhu-Kissat on todella vaikea vastustaja. Näin myös kävi. Karhu-Kissat aloitti maalinteon ensimmäisessä erässä JimiToivosen maalilla. YJK/JHT tasoitti pelin Riku Korhosen yllivoimamaalilla. YJK/JHT hallitsi peliä, mutta enempää maaleja ei saatu aikaan.

Toisessa erässä alkoi Karhu-Kissojen myllytys. Karhu-Kissat siirtyi 3-1 johtoon ja valmentaja Pasi Tammela yritti herätellä joukkuettaan taisteluun ottamalla aikalisän ja vaihtamalla maalinsuulle Samuli Rasilaisen ja Jose Kangaskorte luisteli vaihtoaitioon. YJK/JHT kavensi Jonne Tammelan maalilla tilanteeksi 3-2. Sen jälkeen tuli YJK/JHT:lle lunta tupaan ja jäitä porstuaan, sillä Karhu-Kissat teki kuudessa minuutissa kolme maalia. Tilanne oli YJK/JHT:n kannalta katastrofaalinen 6-2
Erän lopussa Jonne Tammela kavensi Tuomas Vartiaisen syötöstä tilanteeksi 6-3.

Kolmannessa erässä Riku Korhonen valoi uskoa joukkueeseensa laukomalla ylivoimalla tilanteeksi 6-4. Karhu-Kissat kuitenkin vastasi laukomalla maalin ja tilanne oli huolestuttava 7-4. Jesse Manninen kavensi Eetu Tikkasen syötöstä tilanteeksi 7-5. YJK/JHT oli päättäny taistella voitosta. Jonne Tammela kavensi Juha Mäki-Asialan syötöstä tilanteeksi 7-6 ajassa 47.13. Karhu-Kissat otti aikalisän samassa ajassa ja myös maalivahti vaihdettiin. Paniikki Karhu-Kissojen leirissä kasvoi. Välittömästi aikalisän jälkeen YJK/JHT:n tahtopelaajat Jonne Tammela ja Jussi Letola tasoittivat pelin 7-7:ään. Voitosta käytiin kiihkeää kamppailua ja ottelun ratkaisijoiksi nousivat ottelun viimeisellä minuutilla Jonne Tammela ja Jussi Letola ottelun voittomaalilla. Lauantaina on Ylivieskassa playoffien kolmas peli, jossa YJH/JHT:llä on mahdollisuus kolmanteen voittoon.

00:00 MV HAAPANEN Kasper K-Kissat aloittaa
00:00 MV KANGASKORTE Jose YJK/JHT aloittaa
05:06 2min MONONEN Aarni K-Kissat Koukkaaminen
08:59 2min (KYLÄMIES Samu) K-Kissat Liikaa pelaajia kentällä
11:20 2min KAUPPINEN Konsta YJK/JHT Huitominen
13:18 1 - 0 YV TOIVONEN Jimi K-Kissat
15:27 2min TOIVONEN Jimi K-Kissat Huitominen
16:49 1 - 1 YV KORHONEN Riku (TAMMELA Jonne, VARTIAINEN Tuomas) YJK/JHT