maanantai 22. joulukuuta 2008

HU-Kalajoki piinasi sarjajohtajaa

Ville Lehtinen

HU-Kalajoki jatkoi mainioita suorituksiaan Laihialla, jossa se kohtasi sarjajohtaja Vaasan Kiiston. Odotetun läpihuutojutun sijasta HU-Kalajoki piinasi sarjajohtajaa kahdessa erässä jatkopalloille asti. Ottelu kuitenkin päättyi Kiiston voitton 3-0 (29-27, 25-19, 27-25). Avauserää HU-Kalajoki johti jo 23-18, mutta Kiisto käänsi erävoiton nimiinsä kokemuksellaan.

Toista erää HU-Kalajoki johti jo 13-19, mutta sen jälkeen Kiisto teki 12 pistettä putkeen. HU-Kalajoki teki vastaanottovirheitä ja muutamia muita mokia jolloin erä meni kotijoukkueelle.

Kolmatta erää HU-Kalajoki johti jo 18-12, mutta jälleen kerran Kiisto käänsi erän edukseen. HU-Kalajoen suorituksen arvoa nostaa se, että joukkueesta oli 203 cm pitkä keskipelaaja Iliya Dimitrov jo joululomalla Bulgariassa ja toinen keskitorjuja Leo Tilus oli sairaslistalla samoin kuin yleispelaaja Kari Boren. Nuoret Pauli Pienipaavola ja Tapani Roukala hoitivat "varamiehinä" postinsa kiitettävästi. HU-Kalajoen paras oli jälleen hakkuri Ville Sorvoja. Kiiston paras mies oli kokemuyksellaan erät kotiin kääntänyt Tuomas Väyrynen.

HU-Kalajoki on vielä ilman voittoja, mutta keväällä on odotettavissa ensimmäiset voitot, sillä niin paljon on nuoren joukkueen peli kehittynyt kauden aikana.
Lauantaina 17.1.2008 HU-Kalajoki matkustaa Kajaaniin Kalevala Sportin vieraaksi. Tuleeko ensimmäinen voitto Kajaanista? 18.1.2008 HU-Kalajoki saa vastaansa Kalajoen lukion salissa Kykyyjärven Kyvyn. 25.1.2008 HU-Kalajoki matkustaa Ylivieskaan ja kohtaa Kuulan. 1.2.2008 Himangan Urheiluhallissa vastassa on Saloisten Salama. Näistä otteluista HU-Kalajoki saanee vähintäänkin neljä sarjapistettä.